Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Dočkali sme sa! Toto je super vianočná skladba našej moderátorky Martiny Comisso

Sedela doma za klavírom a spievala si skladbu od Richarda Müllera. Nakoniec ju zavesila na facebook, instagram a zavalilo ju množstvo pozitívnych reakcií. Vďaka tomu je dnes na svete nová vianočná skladba.

„Ozval sa mi jeden muzikant, aby som nahrala nejakú vlastnú skladbu. V tej chvíli som si spomenula, že mi pred piatimi rokmi napísal hudbu aj text môj bývalý priateľ. Vtedy som tú pieseň vôbec neriešila, asi nebola vhodná doba a nechala som ju zapadnúť prachom v mailovej schránke. Vyslobodila som ju odtiaľ a opäť otestovala v klavírnej verzii na sociálnych sieťach, kde zožala obrovský úspech. Ľudia jednoducho chceli, aby som to nahrala, a to už bol veľmi konkrétny impulz,“ prezradila moderátorka Refreshu na Jemných, Martina Comisso.
Skladbu nahrávala v profesionálnom štúdiu v Seredi u klaviristu Zoliho Tótha z kapely Peter Bič Project a gitaristu Jimiho Cimbalu. „Napísala som Zolimu, že potrebujem pekný klavírny podklad, komornú, príjemnú a modernú produkciu, aby to pôsobilo veľkolepo a chytľavo. Nech vyznie to, čo vyznieť má a nech je tam cítiť pôvodnú atmosféru skladby, ktorá je veľmi silná, vianočná. Myslím si, že všetko do bodky splnil a skladbu nádherne vyprodukoval :-).“

Vypočujte si celú vianočnú skladbu Martiny Comisso!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Hudba a text: Zbyňo DžadoňZdroj: Rádio Jemné; YouTubePhoto: Lucia Brcková

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.