Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Fantastický Bruno Mars pozýva na retro párty!

Americký spevák Bruno Mars vydal nový, v poradí už tretí štúdiový album. Má názov 24K Magic a ponúka 9 zbrusu nových skladieb. Ako single už vyšli dve pesničky, titulná 24K Magic a balada Versace On The Floor.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Albumová novinka muzikanta z havajského Honolulu patrí k najočakávanejším titulom roku 2016. Bruno Mars prostredníctvom nej pozýva poslucháčov na veľký retro večierok, na ktorom spomína na velikánov soulovej a R&B histórie, či už sú to James Brown, Michael Jackson, Barry Manilow alebo dvojica Jimmy Jam & Terry Lewis.

V 20-tich krajinách sveta sa album ihneď po vydaní dostal na vrchol rebríčka iTunes. Obrovský záujem je aj o vstupenky na koncerty Bruna Marsa. S novým programom sa hudobník počas nadchádzajúceho turné zastaví v 17-tich krajinách, v ktorých odohrá spolu až 100 koncertov. K dispozícii bolo milión vstupeniek, ktoré z predaja zmizli za necelý deň.

Slovensko však v zozname krajín talentovaného speváka zatiaľ chýba. Najbližšie sa k slovenskému publiku sa predstaví v susednej Viedni (3. júla v roku 2017).

Spevák, skladateľ a hudobník Bruno Mars (31), civilným menom Peter Gene Hernandez, vyrástol v rodine hudobníkov. Po strednej škole sa presťahoval do Los Angeles. V októbri 2010 vydal debutový album Doo-Wops & Hooligans, ktorého celosvetový predaj presiahol šesť miliónov nosičov, v Spojených štátoch sa dostal na tretiu, v Anglicku na prvú pozíciu. Ešte úspešnejší bol druhý album Unorthodox Jukebox z decembra 2012, ten bol prvý v USA aj Anglicku. V singlovej TOP 40 mal desať piesní, štyri z nich sa dostali až na prvé miesto.

Zdroj: teraz.sk; YouTube

Photo: teraz.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.