Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Vianočná reklama, z ktorej padnete na zadok!

Známy obchodný reťazec sa rozhodol vzdať hold všetkým ženám.

https://www.youtube.com/MS-P-8TAic0

Tohtoročné Vianoce budú s ohľadom na minulosť celkom odlišné. Menej stresujúce a zároveň plné radosti a pokoja pre všetkých.

Také rodinné sviatky želá svojim zákazníkom Lidl. Vianočnou tvárou obchodného reťazca je Santa Clara, ambasádorka pohodovej vianočnej sezóny 2016.

Santa Clara prichádza, aby zaujala miesto Santa Clausa. Je poďakovaním pre všetky ženy, ktoré vytvárajú tú pravú sviatočnú atmosféru, balia darčeky, pečú medovníky a robia Vianoce krajšími. Doteraz bol hviezdou každých Vianoc Dedo Mráz či Santa Claus, no nastal čas na zmenu! Santa Clara je zosobnením šťastných a pohodových vianočných sviatkov, na príprave ktorých sa podieľa úplne každý. Vianoce sú totiž podľa filozofie obchodného reťazca pre všetkých.

„Každý je šťastnejší, ak vianočný čas nie je plný stresu a naozaj ide o najradostnejšie sviatky roka. Našou vianočnou kampaňou preto chceme poukázať na to, koľko tvrdej práce sa skrýva za každými Vianocami, otvoriť ľuďom oči, zastaviť sa v tom celom zhone a jednoducho povedať ´ďakujeme´ tým, ktoré si to naozaj zaslúžia. Zároveň by sme boli radi, ak by sa na prípravách podieľali všetci rovnakým dielom, pretože Vianoce budú skutočnými Vianocami iba vtedy, ak sa zbavíme stresu a tlaku. A kto tento odkaz zosobňuje lepšie než štýlová Santa Clara, žena v modrej kapucni?” zmienil sa Tomáš Bezák, vedúci oddelenia komunikácie Lidl Slovenská republika.

Vianoce by mali byť predovšetkým o kvalitne strávenom čase s priateľmi a rodinou, plné pohody a radosti. Najmä pre ženy sa však sviatky začínajú s predstihom niekoľkých týždňov a znamenajú pre ne predovšetkým zhon. Túto neveselú skutočnosť potvrdil aj nedávny prieskum spoločnosti Nielsen, ktorý bol zrealizovaný v 26-tich európskych krajinách.

Zdroj, Photo: teraz.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.