Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Zbierka slovenských vianočných skladieb sa rozrástla. Ďalšiu predstavila speváčka Kristína!

Skladba dostala názov Vianočná jahoda.

Aj speváčka Kristína sa zaradila medzi interpretov, ktorí predstavili novú vianočnú skladbu na túto sezónu. Dala jej názov Vianočná jahoda.

Má ísť o pozitívny song, ktorým Kristína vyjadruje svoj vrelý vzťah k najkrajším sviatkom v roku. K skladbe Vianočná jahoda zároveň zverejnila aj videoklip.

"Na túto skladbu som sa veľmi tešila, pretože naposledy som vianočnú pieseň naspievala na môj tretí album v roku 2012 a trošku mi to už chýbalo. Predstavujem vám moju novinku s názvom Vianočná jahoda. Keďže milujem Vianoce, neskutočne ma bavilo spievať, prežívať a predstavovať si krásnu atmosféru týchto sviatkov," prezradila Kristína.

Nová pesnička vznikla pod taktovkou jej osvedčeného tandemu. Hudbu zložil Martin Kavulič, text napísal Kamil Peteraj.

"Na Vianoce sa vždy do éteru vyrojí mnoho pesničiek, od kolied, cez duchovné až po čisto komerčné melódie, ale to nič nemení na tom, že možno stále na tému šťastných Vianoc napísať aj niečo nové. I keď tradícia – Vianoce sú sviatkami silnej tradície – až tak veľmi nepustí. Tentoraz Kristína naspievala pesničku veľmi ľahučkú, veríme, že aj pôvabnú, takpovediac do každej rodiny. Myslím si, že máloktorá interpretka má v sebe taký pozitívny náboj ako ona a tak je predpoklad, že pesnička zaujme pozitívnosťou, ktorú vyžaruje," vysvetlil Kamil Peteraj.

Nový vianočný song dostal aj obrazovú podobu. "Videoklip som zverila do rúk Mayovi Hurajtovi a režisérovi Romanovi Gregoričkovi, s ktorými som spolupracovala aj pri videoklipe Navždy. Nakrúcali sme dva dni v krásnom zrube v Slovenskom raji. O styling sa postarali Jana Gavalcová a Jana Thomas. Vizáž som zverila do rúk Mirke Baluchovej. Vianoce sú pre mňa symbolom radosti, ktorú prežívame so svojimi blízkymi, keď sa spievajú vianočné koledy, pečú medovníky, pripravujú sa chutné jedlá, spoločne zdobíme stromček a zútulňujeme svoj domov krásnymi dekoráciami. Presne taká bola moja predstava o videoklipe," dodala Kristína.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: teraz.sk; YouTube

Photo: hudba.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.