Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Jack Nicholson nechce zomrieť sám!

73-ročnému hercovi sa už nechce presviedčať okolie, že nie je sukničkár.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Uznávaný americký herec a režisér Jack Nicholson vyjadril pochybnosti o tom, že sa mu ešte podarí nájsť si ženu, ktorá by s ním bola ochotná stráviť zvyšok života. „Chcel by som ešte zažiť lásku, no nevidím to veľmi ružovo. Nemôžem však poprieť, že po tom túžim. V srdci som stále divoký, no životná sila mi pomaly ubúda. Nemôžem už len tak oslovovať ženy na ulici. Nerozhodol som o tom sám, v mojom veku by to už jednoducho nebolo správne,“ vyjadril sa herec.

„Mal som všetko, čo si chlap môže priať, no nikto nemôže povedať, že by som bol úspešný aj v záležitostiach srdca. Nemyslím si, že vzťahy sú nemenné. Ľudia sú komplexné a komplikované bytosti. Nie vždy robíme správne veci, hovoríme to, čo je správne, a správame sa tak, ako by sme chceli.“ Navyše, Jack Nicholson sa len ťažko zbavuje povesti sukničkára: „Neveria mi. Povesť záletníka je mojím prekliatím. Už sa nenamáham dohadovaním o tom, či so mnou pôjdu na večeru. Jedlo si totiž viac vychutnám doma.“

Nicholson má za sebou niekoľko vzťahov. V rokoch 1962 až 1968 bol ženatý so Sandrou Knight. Neskôr randil napríklad s herečkou Anjelicou Huston, modelkou Winnie Hollman či herečkou Rebeccou Broussard. Médiá ho však spájali aj s Michelle Phillips, Larou Flynn Boyle, Bebe Buell, Janice Dickinson, Christinou Onassis, Candice Bergen, Ritou Moreno, Amandou de Cadenet, Kate Moss, Rachel Ward, Sharon Stone či Drew Barrymore.

Američan Jack Nicholson je majiteľom troch Oscarov za výkony v snímkach Prelet nad kukučím hniezdom (1975), Cena za nežnosť (1983) a Tak dobre, ako sa len dá (1997). Na konte má aj šesť Zlatých glóbusov a s kolegom Michaelom Caineom sú jedinými dvoma hercami, ktorým sa podarilo získať nomináciu na prestížneho Oscara v hereckých kategóriách v každej dekáde od roku 1960. Účinkoval tiež v snímkach ako Bezstarostná jazda (1969), Čínska štvrť (1974), Červení (1981), Česť rodiny Prizziovcov (1985), Batman (1989), Zopár správnych chlapov (1992), Milovať je zábavné (2003), Na druhej strane (2006) či Kým si po nás príde (2007). Jeho zatiaľ posledným filmovým počinom je snímka Ako vieš?, ktorá mala premiéru ešte v roku 2010.

ZDROJ: SITA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.