Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Zlatý Adam Ďurica!

Je to len pár dní, čo spevák vydal nový album a už zaň získal zlatú platňu.

Spevák Adam Ďurica vydal 28. októbra nový, v poradí už štvrtý štúdiový album s názvom Spolu. Už 2 skladby z neho, Spolu a Dovtedy, úspešne rotujú v slovenskom éteri.

Do života uviedol album líder skupiny IMT Smile Ivan Tásler. O novinku je medzi fanúšikmi od prvej chvíle veľký záujem a v priebehu 10-tich dní od vydania získal Adam Ďurica za predaj zlatú platňu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Album ponúka 12 nových skladieb. Hudbu k 11-tim z nich zložil Adam, texty napísal Vlado Krausz, dvanástou na albume je cover verzia piesne Ľudia sú schopní všetkého zo sólového albumu Ivana Táslera, ktorý vyšiel v roku 2001.

„Som veľmi šťastný, že už je album vonku, pretože som spokojný s tým, ako vyzerá. Robil som na ňom takmer rok a pol. Začal som na ňom pracovať už po vydaní albumu Mandolína, lebo stále som mal taký pocit, že ma baví byť v štúdiu. Trávil som v ňom všetky voľné chvíle, keď sme nehrali. Spolupracoval som s viacerými producentmi, pretože to dalo albumu pestrú paletu, aby nenudil, aby bol na počúvanie, aby piesne boli pre mojich doterajších fanúšikov aj pre nových,“ vysvetlil Adam Ďurica.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Adam je muzikant, ktorého kariéru sledujem už dlhé roky a vidím jeho cestu, ako sa snažil. Je iné, keď sa niektorému interpretovi zadarí hneď v prvom, druhom roku a začne mať svojské maniere. V Adamovom prípade prišiel úspech po ôsmich – deviatich rokoch, pritom ostal takým, aký bol. Adam je veľmi pracovitý chlapec, ktorý má veľa pesničiek, má nápady, má inšpirácie, hudba ho baví, teda to, čo hudobník potrebuje,“ povedal na Adamovu adresu hudobník Ivan Tásler.

Zdroj: teraz.sk; YouTube

Photo: FCB/Adam Ďurica

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.