Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Robo Grigorov: Som iba spevák, ktorý sa snaží hovoriť pravdu

Hudobník mal v minulosti prívlastok rebel.

Hudobník Robo Grigorov sa nechal počuť, že nielen rovesníci, ale aj mladá generácia pozná jeho skladby!

"Publikum na Slovensku je vždy dobré. Slováci sú výnimočne dobrí poslucháči. Vedia počúvať srdcom a oceniť, keď nespievate texty o ničom," povedal.

Autor stále "živých" hitov Ona je Madona, Kým ťa mám, Žuvačka za uchom, Pocta Majakovskému či Dvaja si vystúpenie zakaždým užíva. "Koncert je vždy najmä o energii medzi hudobníkom a ľuďmi."

Robo Grigorov na koncerte vo Vysokých Tatrách, kde vystúpil počas uplynulej soboty, potešil fanúšikov informáciou, že v priebehu budúceho roka plánuje vydať nový album. "Už je pripravený. Pracovali sme na ňom s Ľubošom Zemanom, Kamilom Peterajom a Vladom Krauszom. Veľmi túžim vydať ho čím skôr, najlepšie už budúci rok. Či sa to podarí, ukáže len čas," uviedol.

Spevák tiež povedal, že Vysoké Tatry sa mu páčia. "Sú to nádherné a majestátne hory. Mám rád najmä okolie Skalnatého Plesa. Vysoké Tatry majú moju úctu. Ticho hôr je pre mňa tá najkrajšia hudba."

Hudobník mal v minulosti prívlastok rebel. "Sám som sa za rebela nikdy neoznačoval. Som iba spevák, ktorý sa snaží hovoriť pravdu," vysvetlil.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: TASR; YouTube

Photo: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.