Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Nájdite si partnera podľa znamenia

To, v akom mesiaci ste sa narodili, vraj o mnohom vypovedá a dá sa podľa toho určiť, aký partner sa k vám hodí alebo nehodí.

BARAN

Áno: Blíženec, Lev, Strelec, Vodnár

Nie: Rak, Váhy, Kozorožec

Barani sú charakteristickí svojou temperamentnosťou. Vo vzťahu potrebujú cítiť oheň a poriadne iskry. Nemajú radi nudu a preto potrebujú po svojom boku partnera, ktorý bude rovnako dynamický a vášnivý ako on sám.

BÝK

Áno: Rak, Panna, Strelec, Ryby

Nie: Lev, Škorpión, Vodnár

Býci si svojho partnera vyberajú veľmi dôkladne a do žiadneho vzťahu sa bezhlavo nehrnú. Nakoľko sú veľmi majetnícki a žiarliví, od svojich vzťahov vyžadujú úprimnosť a nemajú záujem o voľné zväzky.

Áno: Baran, Blíženec, Lev, Váhy, Vodnár

Nie: Panna, Strelec, Ryby

Blíženci sa často považujú za dve osoby v jednej. Po svojom boku potrebujú niekoho, kto rozumie ich rozpoltenosti a bude tolerantný. Blíženci často nevedia čo chcú a to ich občas privádza z jedného vzťahu do druhého.

Áno: Ryby, Býk, Rak, Panna, Škorpión

Nie: Vodnár, Baran, Váhy, Strelec

Raci sú známi potrebou po rodine a na svojich partneroch zvyknú byť závislí. Hľadajú lásku na celý život a preto potrebujú po boku partnera, ktorý im bude oddaný a verný.

Áno: Baran, Blíženec, Lev, Váhy, Strelec

Nie: Býk, Škorpión, Vodnár

Lev musí byť pánom vo vzťahu a po svojom boku nemôže mať osobu, ktorá má tú istú potrebu. Hľadajú si partnera, ktorý bude mať pre nich pochopenie, nakoľko sú levi veľmi temperamentné a majú veľký sexappeal.

Áno: Býk, Rak, Panna, Škorpión, Kozorožec

Nie: Ryby, Blíženci, Strelec

Panny sú veľmi náročné. Sú to perfekcionisti, ktorý túžia po čistom a úprimnom vzťahu. Ich nepísaným pravidlom je istota a vo vzťahu vyžadujú vernosť a rodinnú pohodu.

VÁHY

Áno: Blíženci, Lev, Strelec, Váhy, Vodnár

Nie: Kozorožec, Baran, Rak

Váhy sú typické svojou nerozhodnosťou. Vedia sa veľmi rýchlo zamilovať, avšak aj odmilovať. Váhy sú veľmi spoločenské, nemajú rady samotu. Taktiež neznášajú kritiku svojej osoby a hádky.

ŠKORPIÓN

Áno: Ryby, Kozorožec, Rak, Panna, Škorpión

Nie: Vodnár, Býk, Lev

Škorpión je v porovnaní s ostatnými znameniami to najkomplikovanejšie. Sú veľmi žiarlivý a majetnícky avšak na druhej strane sú nabitý veľkou láskou, nehou a romantikou. Ak nájdu partnera, ktorý si získa ich dôveru čaká ich pevný a stabilný vzťah.

STRELEC

Áno: Baran, Lev, Váhy

Nie: Ryby, Blíženci, Panna

Strelci sú veľkí dobrodruhovia a tomu prispôsobujú aj spôsob svojho života. Sú nezávislí a milujú spoločnosť. Pokiaľ nájdu toho pravého partnera, dokážu byť verní a oddaní.

KOZOROŽEC

Áno: Vodnár, Ryby, Býk, Panna

Nie: Baran, Rak, Váhy

Kozorožci sa veľmi dlho rozhodujú pokiaľ ide o vážne veci. Svojich budúcich partnerov si najprv dobre preveria a až potom sa vrhnú do vzťahu. Aj toto je dôvod, prečo muži z tohto znamenia zakladajú rodiny až po štyridsiatke.

VODNÁR

Áno: Vodnár, Baran, Blíženci, Váhy, Strelec

Nie: Býk, Lev, Škorpión

Vodnári potrebujú cítiť neustále vzrušenie a slobodu. Nároky na svojich budúcich partnerov majú veľmi vysoké a zvyknú si ich idealizovať. Trvalý vzťah je preňho dobrodružstvo a potrebuje pri sebe niekoho, kto to bude cítiť rovnako.

RYBY

Áno: Býk, Škorpión, Kozorožec

Nie: Blíženci, Panna, Strelec

Ryby sú veľmi citlivé osoby. Sú to romantici a hľadajú lásku na celý život. Sú veľmi emotívni a sklamania zo vzťahov nesú veľmi ťažko a častokrát bývajú závislí na tých, ktorých milujú.

Zdroj:

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.