Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Neznášate svoju prácu? Vždy to môže byť horšie!

Chcelo by sa vám počas celej pracovnej doby ukladať na pizzu feferóny?

Časy, keď Slováci (s)trávili desiatky rokov v jednej práci, sú už zrejme minulosťou a mladí ľudia dnes menia svojho zamestnávateľa aj dvakrát za rok. Ak práca nie je zároveň koníčkom, pričom takú vymoženosť má šťastná menšina, veľmi rýchlo sa do nej začneme vracať s pocitom, že nás nudí. Pamätajme si však, že vždy je niekto, kto to máš ešte ťažšie, ako my. Tu je zopár dôkazov. Alebo by ste menili? 😉

Istá Jane pracovala ako kontrolórka teploty mrazeného hrášku. Mala za úlohu sledovať ortuť teplomera.

Nemenej nudnú, ale rovnako psychicky náročnú prácu mal Toby Barnes. Ten vyrábal v továrni špirály, ktorými sa spájajú kalendáre a zošity. Počas jednej zmeny sa ich počet vyšplhal aj na niekoľko tisíc kusov.

Jude Connor zase strávila hodiny premiestňovaním cereálnych tyčiniek z väčších škatúľ do menších.

Len dva dni vraj vydržal v práci Ken Newcastle. Nebavilo ho totiž leštiť drevené podstavce miniatúrnych lodí a umiestňovať ich do fľašiek.

O čosi dlhšie, 6 mesiacov, pobudla vo svojej pracovnej pozícii Suzy Wild. Denne zošívačkou pospájala minimálne 400 dokumentov.

To sestra Chrisa Cooka na jednej francúzskej farme deň čo deň hádzala hrste hliny na organické zemiaky, ktoré sa vyvážali do supermarketov.

Mark Thomas 12 hodín z celého dňa kontroloval, či sú fľaše od mlieka dobre utesnené.

Nudu v práci zažíval aj Pete Minting. V Nottinghame umiestňoval na pizzu feferóny. Počas služby hocikedy aj v počte 14-tisíc kusov. Ako je o ňom známe, keď už nevedel, kam z konopí, vytváral z feferóniek smajlíky.

Ani Marii Sheffield(ovej) by nebolo čo závidieť. Polovicu dňa na bežiacom páse sledovala, či na bravčovom mäse neostali chlpy. Túto rutinu vydržala 2 týždne.

Viete si predstaviť, že by ste pracovali v bielej miestnosti bez okien a stále znova a znova krájali 23-kilový syr na menšie kúsky? Nuž, jeden taký Rob sa našiel.

Ktovie, aké myšlienky mal počas nočných zmien istý Steven. Ten v továrni vyrábal umelohmotné hlavy Frankensteinov. Dodnes vraj kvôli výparom nedokáže piť z plastového pohára.

Zdroj: premuza.sk

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.