Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Bryan Adams má opäť namierené na Slovensko!

Kanadská hudobná hviezda poteší slovenských fanúšikov už štvrtýkrát.

Bryan Adams (56) vystúpi 8. októbra o 20-tej večer už druhýkrát v rámci svojej hudobnej kariéry v košickej Steel Aréne. Celkovo to však bude jeho štvrtá hudobná návšteva na Slovensku.

Svoje tohtoročné turné Get Up odštartoval koncertom v Austrálii a aj u nás má v pláne predstaviť fanúšikom aktuálny trinásty album s rovnomenným názvom, ktorý označil ako svoj doteraz najrockovejší. Podľa vlastných slov má z neho príjemný a bezstarostný pocit.

Veľkú radosť majú z októbrového koncertu na najväčšom východoslovenskom štadióne aj samotní organizátori. Hviezdu svetového formátu tam s desaťročným odstupom privítajú už druhý raz. Bryan Adams totiž v metropole východu vystúpil aj v roku 2006, vtedy ešte na novootvorenom štadióne. Vstupenky na rockovú šou sú ešte stále k dispozícii, ich cena sa pohybuje od 39 do 55,-€.

Šou v Košiciach sľubuje fanúšikom kvalitnú nádielku najväčších hitov Bryana Adamsa, ktoré vytvoril počas svojej 30-ročnej kariéry. Na koncerte by mali odznieť skladby ako Summer of´69, (Everything I do) I do it for you, Have you ever really loved a woman?, Please Forgive Me, Heaven, Here I am či All for love.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: hudba.sk; YouTube

Photo: billboard.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.