Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Zaujímavý test: Jeden pohľad na obrázok vám prezradí, aká ste osobnosť!

Rýchly test osobnosti vám zaberieme necelú minútu.

Pozrite sa na obrázok. Čo ste na ňom uvideli ako prvé? Jablko, mužskú tvár alebo čítajúcu postavu? Vaša odpoveď je dôležitá, na jej základe si prečítajte výsledky, ktoré veľa vypovedia o tom, kto vlastne ste. Našli ste v tvrdeniach nejakú zhodu?

JABLKO, RESPEKTÍVE JABLOŇ: Môžete sa označiť za kreatívneho človeka. Veľmi intenzívne prežívate každý jeden životný okamih a počúvate rady vnútorného hlasu. Svet vnímate ako veľkú neznámu, radi ho však podrobne študujete. Objavovanie, dobrodružstvo, adrenalín, nové veci aj experimentovanie – to je to, čo najviac milujete. Veríte si a do okolia vyžarujete lásku.

MUŽSKÁ TVÁR: Optimista bez väčších problémov adaptovať sa – to ste vy. Veríte, že neexistuje problém, ktorý by nemal riešenie a jedným z nich je podľa vás úsmev. Pohár vnímate vždy ako poloplný a rovnako pozitívne sa pozeráte na ostatné veci v živote. Neanalyzujete, hoci by ste občas mohli.

ČÍTAJÚCA POSTAVA: Patríte medzi realistov, preto podrobne preskúmate každý jeden detail. Ste spokojný, ak idú veci podľa plánu a ak si môžete všetko vypočítať dopredu. Nechýba vám sebavedomie, pretože viete o svojich silných stránkach. Priatelia si žiadajú vaše rady, dokonca aj v mimoriadnych prípadoch.

Zdroj: premuza.sk

Photo: premuza.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.