Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Futbaloví fanúšikovia: Toto je oficiálna hymna ME 2016!

Zložil ju DJ David Guetta, nahral ju so speváčkou Zarou Larsson a miliónmi fanúšikov po celom svete.

Francúzsky DJ David Guetta pripravil pre európsky futbalový šampionát oficiálnu skladbu. Na spoluprácu si prizval mladučkú speváčku Zaru Larsson. Spolu s miliónom fanúšikov po celom svete nahral ústrednú pesničku EURO 2016 pod názvom This One’s For You.

Hitmaker z Francúzska, ktorý ma na konte veľké množstvo hitov a spoluprác so svetoznámymi hudobníkmi, sa zhostil úlohy pripraviť oficiálnu pesničku pre EURO 2016. "Vedeli sme, že je veľmi silné spojenie hudby s futbalom, majú totiž dosť podobnú DNA. Spolupráca Davida Guettu s fanúšikmi po celom svete dala možnosť vytvoriť unikátnu pesničku, ktorá má dotvoriť atmosféru šampionátu," vyjadril sa k oficiálnej pesničke marketingový riaditeľ Európskej futbalovej únie (UEFA) Guy-Lauren Epstein.

Oficiálny tvorca otváracej hymny šampionátu pripravil pre fanúšikov deň pred začiatkom EURO 2016 zadarmo koncert pod Eiffelovou vežou. "Chcel by som sa poďakovať všetkým, ktorí sa podieľali na pesničke. Takúto spoluprácu som ešte nikdy nerobil. Chcel som pripraviť niečo špeciálne a dostať fanúšikov k samotnému srdcu pesničky. Keď som požiadal o spoluprácu, tak som nečakal takú podporu z celého sveta," povedal autor skladby David Guetta.

Pesnička This One’s For You bude súčasťou otváracieho aj záverečného ceremoniálu šampionátu. Bude rovnako znieť na začiatku a konci každého zápasu a pri každom góle, keď sa štadiónmi bude ozývať špeciálna verzia songu.

https://www.youtube.com/QKqP36nymV4

Majstrovstvá Európy vo futbale 2016 sa uskutočnia od 10. júna do 10. júla 2016 vo Francúzsku.

Zdroj: teraz.sk; YouTube

Photo: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.