Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Michal David opäť pokúša šťastie. Na koncert priletí vrtuľníkom!

25. júna sa hudobník predstaví na letisku v Holíči.

Český hitmaker Michal David v závere júna odohrá najväčší open air koncert na Slovensku v tomto roku. Opäť však pokúša šťastie. Pracovne mimoriadne vyťažený hudobník občas na presuny používa vrtuľník. Pred dvomi rokmi sa v ňom však nepríjemne zranil a musel absolvovať zložitú operáciu. Napriek tomu na tento spôsob dopravy nezanevrel a do Holíča, kde sa 25. júna predstaví na letisku, opäť priletí.

Michal David je miláčikom mnohých generácií a jeho koncerty sú vždy zárukou dobrej zábavy a osvedčených hitov. Aj preto je veľmi žiadaný a často absolvuje aj dve akcie denne. Pri časovo náročných presunoch preto využíva helikoptéru. Zo zraneného členka, ktorý si zlomil pri vystupovaní z nej, sa však poučil a pri svojich leteckých presunoch si už dáva pozor.

„Aj keď som mal takýto veľmi nepríjemný zážitok, stále je v krajných prípadoch pre mňa pohodlnejší a efektívnejší letecký presun. Využívam ho tak tri, štyrikrát do roka a toto bude jeden z tých prípadov. Vždy si už však dávam veľký pozor, aby sa niečo podobné, ako pred dvomi rokmi, neopakovalo. Musel som vtedy podstúpiť operáciu a malá nepozornosť ma vyradila na dlhý čas,“ prezradil.

Koncert sa koná na letisku s pristávacou plochou nebude problém a organizátori sú pripravení vyjsť mu maximálne v ústrety.

Počas koncertu odznie väčšina najväčších hitov Michala Davida a na letisku v Holíči sa tak odštartuje letná open air sezóna vo veľkom štýle.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: teraz.sk; YouTube

Photo: TASR

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.