Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Adele ide karta. Vyzerá úžasne a prepísala hudobné dejiny!

Speváčka sa minulý rok stala najlepšie predávanou hudobnou umelkyňou sveta.

Adele prepisuje hudobné dejiny

Britská popová hviezda podpísala novú zmluvu s nahrávacou spoločnosťou Sony v hodnote 90 miliónov libier, čo je cca 116 miliónov eur!

Informoval o tom webový portál denníka Guardian, podľa ktorého ide o najväčší kontrakt svojho druhu v dejinách.

28-ročná speváčka, ktorá sa minulý rok stala najlepšie predávanou hudobnou umelkyňou sveta, sa dostala pod krídla Sony po tom, ako jej vypršala pôvodná zmluva s britskou nezávislou značkou XL. Zmluvu vyjednal Adelin manažér Jonathan Watkins tesne pred vlaňajšími Vianocami, doteraz však kontrakt držali v tajnosti.

Adele je najbohatšou britskou speváčkou všetkých čias, a to aj napriek tomu, že odmieta účasť na reklamných aktivitách. Jej aktuálne svetové turné podľa Guardianu vynesie odhadovaný zisk 100 miliónov libier.

Speváčka v ostatnom roku dominovala rebríčkom a odovzdávaniam hudobných cien vrátane Brit Awards, Ivor Novello Awards či Billboard Awards. Okrem toho je aj držiteľkou Oscara, Zlatého glóbusu, Grammy či American Music Award.

Alfou a omegou speváčkinej tvorby sú emotívne romantické balady, ktorými sa svojím fanúšikom zarýva pod kožu. Je najnovší singel Send My Love (To Your New Lover) je však z trochu iného hudobného súdka. Adele v ňom síce opäť odkazuje na svoj bývalý vzťah a vyjadruje spokojnosť s tým, že sa skončil, avšak z jej prejavu cítiť posun k modernému popu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: teraz.sk; YouTube

Photo: thesun.co.uk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.