Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

IMT Smile oslávi 20. narodeniny veľkolepými koncertmi hiSTORY, na ktorých nesmiete chýbať!

O réžiu jedinečnej megašou sa postará Ján Ďurovčík.

Skupina IMT Smile oslávi 20 rokov svojej existencie koncertnou megašou!

Fanúšikom sľubuje večer plný hudby a momentov, ktoré sa na jednom pódiu v tejto zostave už nikdy nezopakujú. Ide o jedinečnú príležitosť vidieť na vlastné oči príbeh skupiny, ktorej mnohé skladbe nielenže zľudoveli, ale stali sa doslova soundtrackom života mnohých z nás.

Jedinečnú megašou plnú hudby a spomienok s názvom IMT Smile hiSTORY v réžii Jána Ďurovčíka uvedie skupina na 2-och exkluzívnych decembrových koncertoch. Prvý sa uskutoční 14. decembra v Bratislave na Zimnom štadióne O. Nepelu, druhý 16. decembra v Košiciach v Steel aréne.

Kapela IMT Smile na oboch koncertoch vystúpi v pôvodnej zostave, v ktorej nahrala debutový album Klik-Klak, teda Ivan Tásler, Miro Tásler, Katarína Knechtová, Peter Bič a Martin Migaš. Okrem nich sa na pódiu objaví mnoho ďalších zaujímavých hostí, ktorí boli s kapelou spätí v určitých obdobiach jej pôsobenia. Sú nimi napríklad Marián Čekovský, Martin Valihora, Slovenské divadlo tanca aj moderátor Michal Hudák. Na svoje si prídu aj všetci priaznivci dnes už kultového spojenia IMT Smile s umeleckým súborom Lúčnica, ktorého sólisti sú taktiež súčasťou projektu hiSTORY.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Bude to skutočne veľkolepé. Bude to o ľuďoch, priateľstve, spomienkach na jednotlivé etapy kapely IMT Smile. Veľmi sa na tieto koncerty teším. A tiež z toho, že každý, koho som oslovil na hosťovanie v tomto projekte, okamžite súhlasil,“ teší sa Ivan Tásler.

Všetky informácie o tomto jedinečnom projekte sú zverejnené na facebookovej stránke facebook.com/IMTSMILEhiSTORY, kde bude kapela IMT Smile postupne zverejňovať rôzne dobové fotografie, príbehy, súťaže, videá zo skúšok a videoklipy k skladbám, ktoré doposiaľ nemali žiadnu obrazovú podobu.

Hity jednej z najúspešnejších slovenských kapiel posledných dvoch desaťročí zaznejú na oboch narodeninových koncertoch projektu hiSTORY. Tie budú zároveň doplnené aj veľkými LED projekciami zostavenými z archívnych záberov, ktoré fanúšikovia doteraz nemali šancu nikde vidieť.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: teraz.sk

Photo: hudba.zoznam.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.