Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

5 vecí, ktoré ťa preberú lepšie, ako káva

Ranná káva je pre väčšinu rituál, ale dokážeš to aj bez nej. Ako si vyrobiť energiu vysvetľuje fitforfun.de. Rozdiel je v tom, že tieto vylepšenia nemajú vedľajšie účinky.

1. Neposúvaj budík. Keď raz zazvoní, je to definitívny rozkaz. Inak stráviš poslednú polhodinu oddychu takzvaným roztriešteným spánkom a to je najhoršie, čo môžeš pre svoju dennú energiu urobiť. Radšej tú polhodinu využi naplno a budík rovno nastav na neskôr.

2. Naťahuj sa. Ak sa budíš ako dolámaný, toto ti pomôže. Môžeš si dať aj rannú jogu. Aj ťa to preberie, aj ti to urobí dobrú náladu.

3. Choď von. Čo už je lepšie pre mozog ako čerstvý vzduch a slnko. Stačí na chvíľku, navyše sa ti rozprúdi krv. Nestíhaš? Tak využi na prechádzku cestu do práce.

4. Voda je prirodzený stimulant. Nie len zvnútra, aj zvonka. Striedavá sprcha, masáž tváre vodou, no a samozrejme dobré doplnenie tekutín stratených v noci.

5. Ranný rituál. Je jedno aký, ale dodržuj ho. Či to budú dobré raňajky, šport, telefonát niekomu blízkemu, čokoľvek čo ťa urobí šťastným.

S energiou vstáva ten, kto sa teší na ďalší deň. Skúsiš to bez kávy?

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.