Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Martina Comisso si užíva dovolenku. Kto ju nahradí v rannej show?

Lukáš Pinček bude mať v utorok ráno novú moderátorskú kolegyňu. Uhádneš, kto to bude?

Martina Comisso je momentálne na dovolenke, a tak si Lukáš Pinček zohnal výpomoc! Nebude ňou nik iný, ako najobľúbenejšia svokra – Gizka Oňová. Tá si rolu moderátorky vyskúša po prvý raz, aj keď s vystupovaním v televízii či v rádiu má bohaté skúsenosti.

Lukáš má zajtra narodeniny, a tak nápad, že si odmoderuje rannú show po boku pani Gizky, bol práve jeho.

„S Gizkou som sa stretol už veľakrát. Vždy to bolo v rámci rôznych podujatí, no stále som figuroval ako moderátor a ona ako hostka. Teraz, to však bude novinka pre nás obidvoch, pretože sa z nás stane moderátorská dvojica,“ hovorí o predchádzajúcich stretnutiach.

Zároveň však neskrýva trému: „Som z toho však, priznám sa, nervózny, pretože je to novinka a bude sa to vymykať klasike, na ktorú som zvyknutý. Verím však, že to bude super, pretože Gizka je ukecaná a rozumieme si,“ dodáva s úsmevom pred zajtrajším moderovaním.

Keď Lukáš s týmto nápadom oslovil Gizku, okamžite sa ho opýtala: „Lukáško a myslíš si, že to teta Gizka zvládne?“ Ten ju však bez rozmýšľania podporil, pretože má za sebou veľa televíznych i rozhlasových vystúpení.

Nalaď si rádio Melody aj zajtra, od 7:00 hod. do 10:00 hod. sa ti bude z éteru prihovárať Lukáš Pinček a jeho nová moderátorská dvojka, Gizka Oňová!

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.