Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Skupina Elán sa vracia na koncertné pódiá!

Jediný slovenský koncert v rámci turné odohrá Elán v Bratislave 28. októbra.

Skupina Elán sa na jeseň vráti na koncertné pódiá

Pod názvom Živých nás nedostanú odohrá české halové turné a zakončí ho jediným slovenským koncertom v Bratislave. V piatok 28. októbra vystúpi na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Elán si pripomína 30 rokov od vydania mimoriadne úspešného albumu Hodina slovenčiny a zároveň plánuje fanúšikom predstaviť tie najlepšie pesničky z aktuálneho albumu – Živých nás nedostanú, podľa ktorého bolo pomenované aj samotné turné. Dvojhodinový program doplnia, ako inak, aj najväčšie, dnes už legendárne hity skupiny.

Skupina pripravuje na jeseň turné u našich západných susedov, v rámci ktorého zamieri do ôsmich krajských miest, kde už dlhé roky nekoncertovala a kde má stále veľké množstvo fanúšikov. Turné otvorí koncertom 23. septembra v Karlových Varoch, ďalšími mestami budú Zlín (28.9.), Liberec (30.9.), Plzeň (5.10.), Pardubice (10.10.), Ostrava (12.10.), Brno (14.10.) a Praha (19.10.).

Jesenné halové turné kapela nazvala Živých nás nedostanú. Okrem názvu albumu týmto sloganom odkazuje aj to, že po 48 rokoch na scéne a vážnej dopravnej nehode frontmana stále dokáže v plnom nasadení odohrať dvojhodinové koncerty.

„Koncom 60. rokov začínalo spolu s Elánom ďalších 200 nových kapiel. Dnes ich je tu z našej generácie len pár. Po rokoch vieme, že tajomstvom dlhovekosti hudobnej skupiny je to, že musí jednoducho vydržať. Tí ostatní to nedokázali. Postupne sa upili alebo unavili, pohádali a rozpadli. My dúfame, že nás živých nedostanú,“ vyjadril sa Jožo Ráž.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: teraz.sk; YouTube

Photo: supermusic.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.