Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

2 min s … : Celeste Buckingham mama zakázala ísť do súťaže krásy!

Celeste Buckingham (20) sa narodila 3. mája v roku 1995 vo švajčiarskom Zürichu, a kým sa s rodinou presťahovala na Slovensko, do svojich 3-och rokov žila na Aljaške.

Zviditeľnila sa vďaka speváckej súťaži (Česko Slovenská SuperStar), v ktorej neskôr pôsobila ako porotkyňa (X-Factor). V úlohe porotkyne sa objavila aj v talentovej šou (Československo má talent).

V roku 2012 Celeste debutovala albumom „Don´t Look Back“, z ktorého pochádza hit Run Run Run a v súčasnosti dokončuje už svoje štvrté hudobné dielo. Objavila sa aj na filmovom plátne, kde si zahrala princeznú v rozprávke Na Vlásku a učiteľku v dokumente Moje povstanie.

Aktuálne sa speváčke darí aj v láske, je zadaná, jej priateľ, rovnako hudobník, sa volá Matej Vávra.

Len nedávno predstavila Celeste Buckingham svoju novú skladbu s názvom Hello. Má byť výpoveďou o živote v šoubiznise a vo videoklipe k nej sa objavilo množstvo známych tvárí.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

O tom, ako vlastne vníma speváčka slovenský šoubiznis, ako sa v ňom cíti, či už uvažuje o tom, že by si založila rodinu, ale aj to, prečo sa nikdy neprihlásila do súťaže krásy, porozprávala v rubrike 2 minúty so známou osobnosťou.

Vypočujte si 2 minúty s osobnosťou, ktorú máte radi:


Zdroj:
Archív Rádio Jemné

Photo: supermusic.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.