Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Posvietené na trendy vo svete šperkov v roku 2016!

Kombinovať a vrstviť – káže módny diktát v oblasti nosenia šperkov.

Šperk by mal vyzerať draho, ale mal by tiež odrážať osobitý štýl svojho nositeľa!

Darované šperky reflektujú históriu, sú totiž zväčša darom k výnimočným životným udalostiam. K takým patrí bezpochyby zásnubný prsteň aj svadobná obrúčka. Aktuálnym trendom v ich nosení je – kombinovať a vrstviť!

Každý si teda môže vytvoriť "vlastnú" kolekciu vďaka šperkom, ktoré už vlastní. Najväčším hitom je kombinovanie prsteňov z rôznych materiálov – zo žltého, bieleho a ružového zlata. Pri náramkoch sa vrstvia jemné náramky s hrubými náramkami, ktoré majú rôzne farby aj textúry. Ľahko ich možno nosiť k džínsom alebo k elegantným šatám.

Nosia sa tiež dedičné šperky, ktoré sa odovzdávajú ďalším generáciám – tzv. vintage šperky. Vintage zažíva po rokoch svoj veľký návrat s ružovým zlatom. Je pravda, že nikdy nevyšiel z módy úplne, keďže má nadčasové motívy, ako srdce a prírodu.

Hitom je rovnako „halo“ (svätožiara) zásnubný prsteň, ktorý sa nosil ešte v secesii, vtedy trblietavý diamant obkolesuje lesk okruhu menších drahokamov.

Záujem je stále aj o malé diamantové náušnice, ktoré zakaždým pôsobia elegantne. Vrátili sa tiež klasické kruhové náušnice, na ktoré sa už takmer zabudlo. Žiadané sú aj kruhové zlaté náušnice z ružového zlata.

Ak ste teda trendy, noste svoje šperky slobodne a o tom je ich vrstvenie. Zabudnite na istý čas na jeden prsteň na jednej ruke. Noste viac prsteňov na ruke alebo viacero na jednom prste. Stále však treba myslieť na známe odporúčanie – „menej je niekedy viac“! 😉

Zdroj: teraz.sk

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.