Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Urobte svojim blízkym radosť darčekom, ktorý nestráca na hodnote!

Sledujeme zdražovanie a spolu s tým ako peniaze strácajú hodnotu. Avšak to čo „urobilo“ zlato za posledný rok je neuveriteľné! Prekonalo svoju historickú hranicu z roku 2011. Vtedy sa zastavilo na maxime – 1.920 dolárov za uncu. V roku 2020 však jeho cena doslova vystrelila nad 2.000 dolárov a rastie ďalej. Kam až porastie? Na dvojnásobok, alebo až ku 7.000 dolárom? Možné je všetko, otrasy ekonomiky budú zrejme väčšie ako sa zdá, väčšie ako nás utešujú politici a hodnota peňazí je neistá. Nech už sa udeje čokoľvek, experti sa zhodujú v tom, že aj keby cena zlata krátkodobo kolísala, už nikdy nebude razantne klesať. Zlato je druhou najpopulárnejšou investíciou.

Otázka však znie: Koľko zo svojich úspor by mal človek investovať do drahého kovu?

Hneď na začiatok treba dať na expertov, ktorí vravia – už v zárodku zažeňte myšlienku, že správnou voľbou sú zlaté šperky! Ak má byť investícia dobre likvidná, šperky nie sú najlepšia voľba. Skúsenosť stará tisícročia, ktorá sa potvrdila v zlých časoch, hovorí, že až jedna pätina úspor by mala byť uložená v zlate, presnejšie v zlatých tehličkách a v minciach. To je rada ekonómov ako zaistiť seba a svoju rodinu do budúcnosti.

Vytvorte si svoj vlastný zlatý poklad! Znie to možno neuveriteľne, mnohí si povzdychnú a mávnu rukou. Ale verte, dá sa to. Certifikovaná zlatá tehlička so zárukou rýdzosti kovu, pečaťou kvality a výrobným číslom je v Českej mincovne, ktorá razí mince pre Českú národnú banku.

A rovnako, ak má veľká firma svoj internetový obchod, čo je v týchto časoch pandémie nevyhnutnosťou, mala by mať nielen svoje internetové sídlo, ale aj to skutočné, kde sú skutoční ľudia, a ak sa to dá, podobne ako v prípade Českej mincovne, aby existoval aj skutočný „kamenný“ obchod, aký má Česká mincovňa v Bratislave, v Prahe, v Jablonci nad Nisou, alebo v Brne.

Stačí pár desiatok Eur a môžete začať budovať svoj vlastný zlatý a strieborný poklad. Sami, alebo spolu s celou rodinou – obdarovať sa na narodeniny, pri promócii, maturite, alebo na Vianoce zlatou tehličkou, či striebornou mincou. Je to štýlové, je to zábavné a je to istota do budúcnosti. Neskúsite si vybudovať svoj vlastný zlatý poklad?

www.ceskamincovna.sk

Zdroj: PR článok

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.