Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Prvé rande: Na čo počas neho muži myslia?

Základné pravidlo prvého stretnutia s potenciálnym partnerom znie: NEOPEKŇUJTE SA!

Aby žena prisúdila prvému rande prívlastok "dokonalé", malo by sa skončiť jej pochvalou zo strany muža a pozvaním na ďalšiu schôdzku. Predtým však treba opačné pohlavie ohúriť príjemným dojmom a to je zrejme najťažšia časť randenia. Zrelí muži totiž vedia, čo presne od ženy a samotného stretnutia s ňou očakávajú! V tomto článku sa budeme prihovárať najmä nežným polovičkám.

Ktoré otázky "mu" teda víria v hlave?

Je toto jej prirodzená krása? V okamihu, keď muž začne pochybovať o tom, či žena, ktorú pozval na rande, ostane po odlíčení tým istým človekom, je to zlé znamenie. Mejkap by mal podčiarknuť prirodzenú ženskú krásu, nie zmeniť tvár na nerozoznanie od tej pravej. Treba si tiež uvedomiť, že raz príde deň, keď sa mu budete "musieť" ukázať nenamaľovaná!

Keď sa vyzlečie, bude sa mi páčiť? V tomto prípade jednoznačne platí, že šaty robia človeka. Obliecť sa však treba tak, ako sa obliekate bežne, prípadne sa snažiť podčiarknuť to, čo je na vašej postave pekné. V opačnom prípade budete pôsobiť štylizovane a neprirodzene. Znie to síce ako klišé, ale v jednoduchosti je naozaj krása.

Čo ak mám dočinenia s ľahkou korisťou? Hoci moderní muži uvítajú, ak žena nerobí drahoty a príliš nezdôrazňuje svoju nedostupnosť, stále platí, že sú radi, ak im prenechá iniciatívu. Veľa napovie aj ženské oblečenie – ak je príliš vyzývavé, muž sa začne zamýšľať nad tým, či si žena rada nevyžaduje veľa pozornosti, hoci aj od rôznych mužov naraz.

Bude sa páčiť mojej mame? Áno, čo si budeme klamať, odpoveď na túto otázku je jedna z najdôležitejších, možno aj najdôležitejšia. Každá žena vie, že ak bude so svojou potenciálnou svokrou naladená na rovnakú vlnu, má čiastočne vyhraté! Veď predsa platí, že si muži hľadajú životnú partnerku podľa vzoru svojej matky.

Chcem ju pobozkať? Prvý bozk odhalí veľmi veľa. Alebo odradí, alebo navnadí. Ak medzi dvomi ľuďmi chýba chémia, nie je dôvod pokračovať v budovaní intímneho vzťahu. A aj táto otázka je jedna z tých, ktoré v hlave riešia páni tvorstva počas prvého stretnutia.

Zdroj: KAMzaKRASOU.sk

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.