Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Podporte ženy bojujúce s rakovinou prsníka, spolu sme predsa silnejší!

Všetci sa nachádzame v situácii, kedy si viac ako inokedy uvedomujeme dôležitosť zdravia. Celý svet upiera pozornosť na boj s koronavírusom, nemali by sme však zabúdať, že aj tisícky ľudí, najmä ženy, zvádzajú ešte ďalšiu bitku, a to s rakovinou prsníka. Vďaka projektu AVON za zdravé prsia im môže podať pomocnú ruku každý z nás už teraz prostredníctvom kúpy niektorého zo symbolov boja za zdravé prsia.

Ako môžete projekt podporiť?
Jednoducho – kúpou trička alebo šatky za zdravé prsia na www.avon.sk. V ponuke je dámske, pánske aj detské tričko za zdravé prsia. Ich dizajn navrhla dvojica blogeriek A Cup of Style. Novinkou je multifunkčná šatka, ktorú si môžete kúpiť samostatne a uviazať okolo vlasov, zápästia alebo pása.

Tričká slúžia zároveň ako vstupenka na charitatívne podujatie AVON Pochod, ktoré sa zatiaľ presúva na jeseň. Jeho organizácia však závisí od aktuálnej situácie v danom období a nariadení vlády.

Kúpou trička alebo šatky vyjadríte nielen svoju spolupatričnosť s onkologickými pacientkami, ale zároveň podporíte projekt Štartovacie balíčky pre bezvlásky občianskeho združenia Tak trocha inak. Balíček obsahuje okrem odpovedí na najčastejšie otázky aj darček v podobe módnej šatky a AVON rúžu. Viac o možnostiach pomoci a podpory občianskeho združenia nájdete aj na www.taktrochainak.sk.

Projekt AVON za zdravé prsia podporujú aj známe osobnosti. K dlhoročným ambasádorom sa tento rok pridali aj herec Juraj Bača, komici Fero Joke a Evelyn, influencerky Tatiana Žideková, Simona Kozerawski a Lucia Mokráňová. Súčasťou kampane sú každý rok aj inšpiratívne ženy, ktoré samy prekonali rakovinu prsníka a tento rok sú nimi Katka Lachová, Katka Schneiderová, Katka Bartalská a Dáša Hátašová.

Viac informácií o projekte AVON za zdravé prsia nájdete na FB stránke Avon za zdravé prsia či webe zdraveprsia.sk. Tričká a šatky môžete kúpiť na www.avon.sk.

Spoločnosť AVON Cosmetics sa na Slovensku venuje problematike rakoviny prsníka už viac ako 20 rokov prostredníctvom projektu AVON za zdravé prsia. Kľúčovým podujatím projektu je AVON Pochod za zdravé prsia. Cieľom tohto charitatívneho podujatia je starostlivosť o zdravie žien, zvýšenie povedomia verejnosti o tomto ochorení a podpora výskumu v tejto oblasti. Od vzniku projektu sa podarilo vyzbierať viac ako 1 450 000 EUR, ktoré poslúžili na podporu vzdelávania zdravotníckeho personálu, študentov, zlepšenie kvality života a psychosociálnu podporu žien, kúpu diagnostických prístrojov, operačnej techniky a šírenie osvety v rámci prevencie verejnosti.

Zdroj: PR článok

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.