Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Adam Ďurica sa vyspieval z lásky k svojej priateľke!

Singel s názvom „Tak to vidím ja“ ja už tretí v poradí, ktorý venoval svojej dlhoročnej partnerke.

Mimoriadne úspešný sólový spevák Adam Ďurica má nový singel!

"Tak to vidím ja", to je názov Adamovej novinky, ktorú predstavuje spolu s videom. Režisér Jaro "Jaris" Vaľko ho nakrútil na jediný záber, vďaka čomu sa mu podarilo dosiahnuť veľm pravdivú a intímnu atmosféru.

Text skladby, ktorý hovorí o rozdieloch vo vnímaní a vzájomnom dopĺňaní sa dvojice vo vzťahu, napísal Vlado Krausz, hudbu zložil Adam. "Pieseň Tak to vidím ja, je moja veľká srdcovka, pretože mi hovorí priamo z duše. Je to o tom, ako sa na svet pozerajú ženy a ako muži. Ako vieme nájsť spoločnú reč, respektíve spoločný pohľad na svet," vyjadril sa spevák.

Pod videoklip sa podpísal známy fotograf a režisér Jaro "Jaris" Vaľko a na záver sa v ňom objaví aj Adamova priateľka Kika. "Jeho nakrútenie bolo tak trošku náhodou. S priateľkou sme práve boli na oddychovom víkende v Tatrách, ktorý sme si naplánovali hneď po turné. A keďže sme boli dosť blízko Prešova, odkiaľ pochádza režisér Jaris, dobehol za nami a zachytil našu spoločnú pohodu na obraz," priblížil Adam vznik jeho doteraz najintímnejšieho videa.

Jeho dlhoročná priateľka, ktorej už Adam venoval hity Neľutujem a Mandolína, vo videoklipe pôvodne byť nemala. "Najprv som ju chcel mať iba pred sebou, aby bolo zo záberu cítiť, že to spievam jej. Jaris má však rád úprimné veci a chcel to umocniť tak, že na konci vezme do záberu aj Kiku. Nakoniec sme to tak nechali. Myslím, že je to veľmi pekné," teší sa spevák.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Adam Ďurica má za sebou veľmi úspešné vypredané jesenné turné a plánuje aj jeho budúcoročné pokračovanie. "Samozrejme, že úspech Mandolína Tour ma veľmi teší. Dokázali sme vypredať všetkých desať koncertov, čo je úžasné. Keďže je naozaj obrovský záujem, pridávame ďalšie koncerty vo februári. V apríli dokonca chystáme dva špeciálne koncerty v Bratislave a v Košiciach, ktoré budú veľkým finále celého turné. Pre fanúšikov pripravujem väčšiu svetelnú a pódiovú šou a samozrejme aj prekvapenie, pretože tie mam veľmi rád. Milujem hranie pred publikom. Je to ako droga, dobíja ma energiou a preto to chcem zažívať znova a znova," dodáva Adam Ďurica.

Zdroj: hudba.sk; YouTube

Photo: Adam Ďurica/FCB

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.