Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Dojímavé: Zomrel s pocitom, že videl svoj obľúbený film!

32-ročný smrteľne chorý fanúšik Hviezdnych vojen bol prvý na svete, kto videl siedme pokračovanie úspešnej ságy.

Dlhoročný americký fanúšik Hviezdnych vojen, Daniel Fleetwood, zomrel len pár dní po tom, ako sa mu splnilo jeho posledné želanie!

S rakovinou bojujúci Fleetwood totiž ako jeden z prvých divákov videl siedmy diel populárnej filmovej ságy a to ešte pred jeho oficiálnou celosvetovou premiérou. O jeho smrti informovala prostredníctvom svojho účtu na Facebooku jeho manželka Ashley, ktorá zverejnila aj poslednú selfie so svojím manželom.

Fleetwood bol fanúšikom Star Wars od detstva, preto mal želanie vidieť aj najnovší diel ságy. Jeho rakovina však dospela do takého štádia, že sa jej oficiálneho uvedenia nemusel dožiť. Lekári mu totiž už v júli povedali, že mu zostávajú len dva mesiace života, keďže rakovina zasiahla 90% jeho pľúc.

Sen si splnil vďaka výzve, ktorú nedávno zverejnil prostredníctvom televízie v americkom štáte Texas. Táto výzva sa potom šírila sociálnymi sieťami a dostala sa až k režisérovi J. J. Abramsovi, ktorý súhlasil, aby 32-ročný Daniel Fleetwood videl Hviezdne vojny 7: Sila sa prebúdza ešte pred oficiálnym uvedením do kín, ktoré je naplánované na 18. decembra.

Zdroj: teraz.sk

Photo: thegeekymormon.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.