Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Vyskúšajte to s nami – BLUE DETOX

Chcete na vlastnej koži otestovať novú kozmetiku, nápoje, oblečenie alebo dokonca auto? Vyplňte formulár a Vyskúšajte to s nami!

Moderná doba prináša nielen pokroky, ale aj dôsledky. Jedným z nich je takzvané modré svetlo, ktoré vyžarujú predovšetkým nové technológie ako sú LED obrazovky, počítače, tablety alebo mobilné telefóny. Negatívnou stránkou modrého svetla, ktorému sa vystavujeme aj niekoľko hodín denne je fakt, že preniká do hlbších vrstiev kože, kde môže ovplyvňovať tvorbu kolagénu a elastínu. Pleť tak rýchlejšie starne, pôsobí unaveným a nezdravým dojmom, predčasne vznikajú vrásky či zvýšená pigmentácia. Dôležitá je teda prevencia a dôsledná ochrana.

Česká profesionálna kozmetika na francúzskych základoch For Life & Madaga prináša novinku, ktorá na pleti vytvára blokačnú bariéru pred negatívnymi účinkami modrého svetla, ktoré vyžarujú moderné technológie.

Naše poslucháčky už krém a sérum z radu Blue Detox (vhodné pre všetky typy pleti okrem veľmi mastnej) testujú a aké sú ich skúsenosti, sa dozviete už túto sobotu po 9-tej na Jemných.

Viac info na www.forlifemadaga.com.

Chcete aj vy testovať novinky na trhu? Vyplňte formulár:

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.