Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Speváčka Adele hlási návrat na hudobnú scénu. Jej nový singel Hello je úžasný!

Po 3-ročnej odmlke prichádza Adele s emotívnou novinkou!

Zimomriavky od začiatku do konca!

V piatok 23. októbra vydala najlepšie predávaná britská speváčka Adele prvý singel z jej nového albumu. K skladbe s názvom Hello už natočila aj video, ktorého príbeh sa odohráva na vidieku v okolí kanadského mesta Montreal, kde Adele v opustenom a zaprášenom dome pri pití čaju spomína na strateného priateľa. Necelú hodinu po vydaní sa nová skladba stala najsťahovanejším singlom vo Veľkej Británii.

Keďže Adelina novinka prichádza po trojročnej pracovnej odmlke, speváčka svojim fanúšikom odkázala: "Prepáčte, že to trvalo tak dlho, ale viete, život sa dial."

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Vydanie dlhoočakávaného albumu speváčky s 11-timi skladbami je napokonnaplánované na 20. novembra, pričom sa na jeho tvorbe podieľal napríklad aj hudobník Ryan Tedder, frontman skupiny OneRepublic. Ústrednou témou Adelinho albumu, ktorý pomenovala "25", má byť "zmierenie sa so sebou".

"Moja posledná nahrávka bola rozchodovou a ak by som mala nejako označiť túto, nazvala by som ju zmierovacou. Zmierujem sa so strateným časom. Zmierujem sa so všetkým, čo som spravila a čo som nikdy nespravila…", nechala sa v liste počuť Adele.

Posledný album speváčky Adele 21, vydaný ešte v roku 2011, sa stal celosvetovým hitom. V USA sa z neho predalo vyše 11 miliónov nosičov a v Británii je dodnes najlepšie predávaným albumom desaťročia. Adele získala spolu šesť amerických hudobných cien Grammy za album "21" a cenu Akadémie filmových umení a vied, teda Oscara, za hlavnú melódiu z posledného filmu o Jamesovi Bondovi Skyfall.

Zdroj: teraz.sk; hudba.sk; YouTube

Foto: adele.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.