Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Žltá, ružová, oranžová… ktorú čakru máte oslabenú?

Urobte si rýchly test s jednou otázkou.

Počuli ste už o zablokovaných čakrách?

Čakry sú akési skladiská energie, ktoré ovplyvňujú fyzický, psychický, mentálny a nemenej duševný stav človeka. Rozlišujeme 7 základných čakier, pričom každá má inú funkciu. Jej oslabenie sa okamžite prejaví zdravotnými problémami a zmenou nálady.

Ako ste na tom so svojimi čakrami vy? Najprv odpovedzte na nasledujúcu otázku:

Ktoré tri z nasledujúcich farieb vás aktuálne najviac priťahujú?

Žltá. Tmavomodrá. Ružová. Zelená. Červená. Svetlomodrá. Fialová. Oranžová.

Teraz si prečítajte, ktorá vaša čakra "nefunguje" správne!

ŽLTÁ: Pravdepodobne vám chýba energia. V dôsledku toho sa nevládzete radovať zo života. Čo sa zdravia týka, predikuje oslabený žalúdok alebo žlčník.

TMAVOMODRÁ: Trápi vás nespavosť? Potom máte nefunkčnú práve túto čakru. Upozorňuje na problém so zrakom, s nervovým systémom, s tvárou a s dutinami. Čo sa duchovna týka, "trpieť" môže vaša intuícia.

RUŽOVÁ: Je srdcovou čakrou, ktorá odkazuje jednak na kardiovaskulárne, jednak na vzťahové problémy. V dôsledku nedostatku lásky môže človek pociťovať frustráciu až depresiu. K tomuto stavu sa tiež pridružuje nízke sebavedomie.

ZELENÁ: Rovnako ako ružová prislúcha srdcovej čakre. Viac sa však sústreďuje fyzické problémy – na dýchacie cesty, pľúca a na samotné srdce. Ružová odkazuje najmä na psychické a emocionálne problémy.

ČERVENÁ: je spojená so zemou a s pohlavnými čakrami. Prejavuje sa oslabenými kĺbmi, ale aj problémami s krvou, imunitou, so sexom a s erotikou.

SVETLOMODRÁ: sa nazýva aj krčná čakra. Vypovedá o tom, že má človek oslabenú schopnosť komunikovať s druhými ľuďmi a po fyzickej stránke sa trápi s krkom, ústnou dutinou, mandľami, prieduškami a s krčnou chrbticou.

Zdroj: KAMzaKRASOU.sk

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.