Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Kristína a Robo Grigorov spojili svoje hudobné sily!

Výsledkom je skladba s názvom „Na vysokej skale“.

Speváčka Kristína a hudobník Robo Grigorov majú spoločnú pieseň "Na vysokej skale"!

O hudbu novinky sa postaral Martin Kavulič, autorom textu je básnik Kamil Peteraj.

"Duet je o chémii. Nie vždy chémia zafunguje a dá pesničke ďalší rozmer. Myslím, že v tomto prípade sa to podarilo, pesnička má energiu a aj Robo, aj Kristína do nej vniesli všetko, čo dobrý song potrebuje. Dosť ma tá pesnička teší už aj preto, že v dobe plnej ‚fejkov‘ a napodobenín znie celkom prirodzene a novo. No a téma? Možno aj dosť aktuálna. Trebárs sa dá popremýšľať o tom, čo je to vlastne tá klietka dnešnej slobody, ktorá sa v texte spomína. Lebo zdá sa, že niet kam uniknúť. Iba ak len na tú vysokú skalu," uviedol Kamil Peteraj.

28-ročnej Kristíne sa spolupráca s 51-ročným Robom Grigorovom veľmi páčila. Ten vlani pokrstil aj speváčkinu výberovku Tie naj (2014). "S Robom som spolupracovala už v minulosti. Jeho pieseň Po víne sme si spolu zaspievali na Miss Slovensko 2009. Odvtedy som veľmi túžila urobiť s ním niečo vlastné a nové. Aj keď to trvalo šesť rokov, podarilo sa. Na svete je skladba, ktorá má veľmi pozitívny a energický náboj. Robo je skvelý spevák a človek. Jeho profesionálny prístup pri práci a tvorbe ma vždy veľmi inšpiroval. Pri tejto skladbe, ktorá vznikala asi tri mesiace, sme sa oveľa lepšie spoznali a zblížili. Pracovalo sa mi s ním veľmi dobre. Je to zásadový a pritom naozaj zábavný človek. Som rada, že sa nám podarilo urobiť túto skvelú pieseň," povedala.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Speváčka Kristína sa v týchto dňoch pripravuje na turné, ktoré pomenovala Horehronie Tour 2015. V rámci neho navštívi šesť slovenských a päť českých miest, pričom v Prahe s ňou vystúpi aj špeciálny hosť – Vašo Patejdl.

Zdroj: hudba.sk

Photo: hudba.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.