Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Kapela No Name tvrdí: Len s láskou, viem(e) to ustáť len s láskou!

Hudobní kritici označili rovnomennú pieseň S Láskou za „esenciu No Name dotiahnutú do dokonalosti“.

Skupina No Name vydáva po štyroch rokoch nový album! Bude sa volať "S Láskou".

Ide o v poradí ôsmy album kapely, ktorý obsahuje 10 celkom nových piesní a jeden bonus. Hudobní kritici označili rovnomennú pieseň S Láskou za "esenciu No Name dotiahnutú do dokonalosti".

"Album sme nazvali S Láskou, pretože sme v rámci kapelových debát dospeli do štádia, kedy nás síce teší všetka tá pozornosť v priebehu celej kariéry, ale bez našich blízkych by sme to asi neustáli. Budem nás citovať ‚Len s Láskou, viem to ustáť, iba s láskou‘," vysvetlil líder skupiny No Name Igor Timko.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Členovia skupiny si tentokrát autorsky vystačili sami. Po dvoch úspešných duetách s kolegami z kapely Chinaski a s Luckou Bílou, je ďalšou z noviniek na albume jedna výnimočná spolupráca – pieseň "Mám len pár chvíľ", ktorú spieva Igor Timko so Zolim Sallaiom.

"Hudobne sme sa na albume podieľali všetci, niekto viac, niekto menej. Podstatné je pre nás to, že proces tvorby ostáva totožný s obdobím, keď sme začínali. Jednoducho sa donesú piesne do skúšobne a tam sa začína debata. Nás samých považujem za najťažšiu ‚porotu‘, pred ktorú musí predstúpiť každý za seba, ak chce do autorského priestoru prispieť," prezradil Igor Timko.

Album S Láskou vznikal v metropole východu a podieľali sa na ňom všetci členovia. "Bývavali časy, keď sme rodné Košice opustili hoc aj na mesiac a išli sme nahrávať k Petrovi Jandovi do štúdia Propast blízko Prahy. No teraz predstava, že by sme boli mesiac bez rodín, neprichádza do úvahy. Voľba bola teda jasná. Ráno deti do škôl, dopoludnia v štúdiu a popoludní s deckami na krúžky. Keďže pôsobíme v celom priestore bývalého Československa, album pokrstíme v Bratislave, v Košiciach aj v Prahe," povedal Timko.

Zdroj: hudba.sk; YouTube.com

Photo: FCB/noname.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.