Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

IMT Smile: Iné už to nebude!

Skupina predstavila nový singel z albumu Na ceste 1979.

Iné to už nebude, tak sa volá nový singel z jubilejného desiateho albumu bratov Táslerovcov. O jeho text sa postaral dvorný textár skupiny Vlado Krausz a má ísť o pieseň, ktorá s nadhľadom poukazuje na to, že nie všetko v živote sa mení. Roky síce plynú, ale svet bude vždy taký, aký býval.

"Po minuloročnej ‚tancovačke‘ Cesty II. triedy sme sa toto leto rozhodli trochu zvoľniť tempo a vybrali sme príjemnú oddychovku Iné to už nebude. V týchto horúčavách je predsa ideálne len tak ležať niekde pri vode s drinkom v ruke a táto pieseň sa presne k tomu hodí. Dokonca som už na ňu počul aj názory, že ľuďom pripomína návrat k ranným časom tvorby IMT Smile," prezradil líder skupiny Ivan Tásler.

Nový singel už IMT Smile zaradili do repertoáru na koncertoch. Fanúšikovia si tak skladbu môžu naživo vychutnať na letných festivaloch, ako aj na blížiacich sa akustických koncertoch, ktoré sa uskutočnia na jeseň v Piešťanoch, Žiline a vo Vysokých Tatrách.

Okrem akustického turné sa IMT Smile spoločne s umeleckým súborom Lúčnica predstavia v decembri na megakoncerte v Čechách. Pod vedením režiséra Jána Ďurovčíka odznejú v pražskej O2 aréne skladby z projektu Made in Slovakia, ktorý na Slovensku videlo už viac ako 40-tisíc divákov.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: hudba.sk

Photo: FCB/IMTSMILE

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.