Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Chcete byť šťastní? Dodržte tieto 3 pravidlá!

Rozmýšľajte jednoducho, nekomplikujte si život.

Život je zložitý iba pre tých, ktorí si ho nevedia zjednodušiť. Navyše, existujú tri základné pravidlá, vďaka ktorým sa na vývoj udalostí vo vašom živote budete vedieť pozerať inak – menej kriticky. Nazvime ich ľudské múdrosti.

MINULOSŤ JE UŽ MINULOSŤOU!

Gréci majú jedno príslovie, podľa ktorého premýšľať o minulosti znamená zmeškať prítomnosť. Dvere s nadpisom "minulosť" s pokojným svedomím zatvorte a venujte sa prítomným okamihom. Uľaví sa vám na duši a posuniete sa vpred.

PRACUJTE NA DOBRÝCH VZŤAHOCH!

Napriek tomu, že si stále častejšie kladieme otázku, či a aký vlastne majú dnešné vzťahy zmysel, navyše, ani extrémne zrýchlená doba nehrá vzťahom do karát, sú stále "pevnou" súčasťou nášho života. Individualizmus síce vyhráva nad tímovosťou, každý z nás má však možnosť vybudovať si taký životný priestor, v ktorom neostane sám.

JEDNODUCHÉ RIEŠENIA SÚ IN!

Človek má na to, aby si zjednodušil život, vynaložiť rovnaké úsilie, aké vynakladá, keď si ho komplikuje. V živote zväčša záleží na maličkostiach a každú zložitosť si vieme rozložiť na jednoduché riešenia. Treba len namiesto dôvodov, prečo sa to nedá, hľadať spôsoby, prečo sa to dá! 😉

Zdroj: prezenu.sk

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.