Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Nosíte plavky, ktoré pristanú vašej postave?

Zlým výberom plaviek si môžete pridať niekoľko kilogramov navyše.

Sú partie na tele, ktoré neokreše ani cvičenie. V lete preto stavte na vhodný strih plaviek, ktorý rafinovane ukryje všetky nedokonalosti. Dôležité je pri ich výbere zohľadniť typ postavy.

CHLAPČENSKÁ POSTAVA

Ženám s týmto typom postavy chýbajú ženské krivky. Sú to zväčša športovkyne, ktoré nemajú kilá navyše, preto u nich prechod medzi pásom a bokmi nie je viditeľný. Absentujúce ženské krivky možno dosiahnuť riasením spodného dielu bikín alebo ich viazaním na boku. Vrchný diel plaviek by mal byť vystužený.

PRESÝPACIE HODINY

Tento typ postavy je považovaný za najviac príťažlivý, pretože zvýrazňuje to, čo je na žene najkrajšie – krivky. Ženy s týmto typom postavy majú rovnako široké ramená aj boky a úzky pás, preto si pri výbere plaviek môžu dovoliť experimentovať. Veľmi vhodné môžu byť jednofarebné plavky bez vzoru, ale rovnako aj prúžky a kvety, ktoré podčiarknu ženskosť.

JABLKO

Ženy, ktorých postava pripomína jablko, majú väčšie prsia, takmer žiadny pás a štíhle nohy. Aby sa kvôli úzkym ramenám a bokom nezaguľatili, mali by uprednostniť jednodielne plavky s véčkovým výstrihom, ktorý zakryje pás a postavu opticky zúži. Ak už dvojdielne plavky, potom s vyšším pásom, prípadne tankiny (plavky so šortkami).

MOLETKA:

Ženy "krv a mlieko" s pár kilami navyše by mali vedieť, čo je potrebné zakryť a čo, naopak, odhaliť. Tento typ postavy si vyžaduje vhodný výber plaviek, ktoré by na tele nemali vytvárať zárezy, ale zoštíhľujúci efekt. Uprednostniť treba plavky v jednej farbe s drobnými detailami.

Zdroj: KAMzaKRASOU.sk

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.