Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Páni, opasok a topánky rovnakej farby už nenoste!

Opasok farebne zladený s topánkami? Nemoderné!

Guruovia módneho priemyslu tvrdia, že opasok a topánky rovnakej farby sú mimo módnych trendov! Počas módneho týždňa v Paríži to od návrhárov a stylistov zvučných mien zistil denník Business Insider. Tento trend mnohí označili za prežitok. Najmä v bežnej ležérnej móde je rovnaká farba topánok a opasku u pánov považovaná za prejav malichernosti a puntičkárstva.

A to nie je jediný zastaraný trend, typický pre súčasného muža. Mnohí tiež nosia košeľu modrej farby, pretože ju považujú za nadčasovú. Odborníci na módu však radia: obliekajte sa do bielej!

Vysoké ponožky? Ďalší módny prehrešok! Dnes naopak „letia“ ponožky po kotníky, aj za cenu, že odhalia pokožku. Jedinú výnimku v tomto prípade predstavuje smoking.

Úzke nohavice – zženštilá záležitosť? Napriek tomu, že sú dnešní muži voči vypasovaným nohaviciam stále odmietaví, je to módny trend, ktorý by nemali odmietať – veľmi pomáha ich postave!

Letný diktát!

Trendom tohtoročného leta je nie veľmi maskulínny tón v podobe ružovej a fialovej farby. Ich fanúšikmi sú najmä muži z Indie. Zlá však nie je ani kombinácia čiernej s hnedou alebo modrou farbou, doteraz považovaná za veľký módny omyl.

Zdroj: novinky.cz

Photo: pixabay.com; allsearch.ca

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.