Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Osviežte si vzťah. Otvorte chladničku!

Ako ste na tom s vaším sexuálnym apetítom?

Či už je vaša sexuálna energia v norme alebo už dlhšie túžite po "korení" vo vašom intímnom živote, je dobré vedieť, že v našich chladničkách sa nachádzajú prírodné afrodiziaká, ktoré pôsobia uvoľňujúco a pomôžu nám v správnej chvíli sa odreagovať!

ZELER patrí do skupiny tých jedál, ktoré majú podporiť sexuálnu túžbu. Platí to nielen o jeho koreni, ale rovnako aj o vňati. Navyše, táto aromatická zelenina obsahuje vysoké množstvo horčíka, ktorý zvyšuje potenciu. A nielen to. Zeler totiž pomáha aj pri žalúdočných problémoch alebo pri infekciách močových ciest.

ČOKOLÁDA je nielen balzamom na nervy a sladkým pôžitkom pre všetkých jej milovníkov, ale tiež zlepšuje náladu a zvyšuje chuť na sex. Za všetko sú zodpovedné látky kofeín a serotonín, ktoré organizmus správne nabudia.

ZÁZVOR, elixír zdravia, má pozitívne účinky nielen pri prechladnutí alebo chrípke, ale pomáha aj pri problémoch so žalúdkom a s trávením. Ako afrodiziakum zvyšuje sexuálnu výkonnosť a citlivosť erotogénnych zón.

MED, sladká a lepkavá tekutina, má tiež vplyv na sexuálnu žiadostivosť. Zvyšuje ju najmä v kombinácii so škoricou alebo s vanilkou.

JAHODY sú to pravé ovocie, čo sa týka afrodiziakalnych účinkov. Najväčšiu "moc" majú najmä ich semienka.

Zdroj: KAMzaKRASOU.sk

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.