Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Kristína utiekla spred oltára!

Vo videu si zahral aj herec Michal Hudák.

Slovenská speváčka Kristína zverejnila videoklip k piesni "Ta ne", ktorá pochádza z výberovky Tie naj (2014). Dvadsaťsedemročná rodáčka zo Svidníka na novinku upozornila prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

„A videoklip je na svete. Užite si ho,“ napísala. O réžiu klipu, ktorý nakrútili v Prahe, sa postaral Čech Matěj Pichler. Ten s Kristínou spolupracoval aj na videu k piesni Rozchodový reggaeton. V klipe sa okrem Kristíny a viacerých tanečníkov a tanečníc objavil aj herec a moderátor Michal Hudák, ktorý stvárnil zábavného a bláznivého východniara.

„Spolupráca s Mišom bola vynikajúca a musím povedať, že som sa ešte nikdy tak dobre pri nakrúcaní videoklipu nezabavila ako pri tomto. Všetkých nás osviežoval veselými príhodami zo života,“ prezradila speváčka, ktorá sa vo videu postavila aj pred oltár. Napokon však spred neho zutekala a jej nápadník si musel vystačiť s bielou kozou, ktorú k nemu priviedli tri dievčatá.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Speváčka, občianskym menom Kristína Peláková, odštartovala svoju kariéru v roku 2007 skladbou Som tvoja, ktorú nahrala s rapperom Opakom z formácie AMO. V roku 2008 prespievala pieseň Beáty Dubasovej Vráť mi tie hviezdy, ktorú zaradila aj na svoj debutový album …ešte váham (2008). Neskôr sa zapojila do národného kola Eurovízie, kde uspela s piesňou Horehronie. Tento rok do kín uviedli komédiu Život je život, v ktorej si zahrala policajtku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: SITA

Photo: zenskyweb.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.