Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Citrón je sklamaný. Prezidentom SZĽH nebude!

„Na hokeji mi vždy záležalo a vždy bude…“

IGOR NEMEČEK NA POSTE PREZIDENTA SZĽH AŽ DO ROKU 2019

Igor Nemeček zostáva na poste prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH). Rozhodli o tom delegáti štvrtkového kongresu SZĽH v Bratislave.

Nemeček dostal 58 hlasov, jeho protikandidát Richard Lintner ich získal 45. "Ďakujem všetkým za svoj hlas. Verím, že keď budem o štyri roky pod drobnohľadom, tak z nášho programu a vyhlásenia splníme všetko, čo si určíme," povedal bezprostredne po voľbe Nemeček. Ten si za členov výkonného výboru vybral Dušana Mráza, Lukáša Machalu, Róberta Luptáka, Róberta Švehlu, Tibora Turana a Martina Kohúta. Do dozornej rady sa dostali aj Ľubomír Vaic, Andrej Gmitter a Ivan Droppa, šéfom DR bude Gmitter.

RICHARD LINTNER JE Z VÝSLEDKU SKLAMANÝ

"Jedno veľké ďakujem všetkým, ktorí ste pri mne stáli. Žiaľ, potrebnú väčšinu delegátov kongresu sa nám dnes presvedčiť nepodarilo. Napriek tomu som si istý, že sa mi počas posledných mesiacov podarilo dať dokopy silný tím odborníkov a spoločne sme vypracovali program, o ktorom som presvedčený, že je správny. V konečnom dôsledku aj inšpirujúci, len dúfam, že v najbližších rokoch aj na praktickej a nielen teoretickej úrovni. Mrzí a trápi ma kritický stav slovenského hokeja, najmä ak sa bude táto nelichotivá situácia naďalej prehlbovať. Je mi ľúto, keď vidím, ako sa nedôvera fanúšikov, verejnosti a partnerov stále stupňuje. Na hokeji mi vždy záležalo a záležať bude, preto v rámci možností budem ďalej pracovať na hokejových aktivitách, ktoré mám rozpracované a takisto sa budem aktívne podieľať aj na príprave nového zákona o športe," uviedol po neúspešnej kandidatúre Richard Lintner.

Zdroj: SITA

Photo: slovenskozijehokejom.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.