Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Aj na cestovanie musí byť vhodný čas!

Strelci, Levy, Vodnári a Blíženci sú na cestovanie najvhodnejší.

"Cestovanie je ako manželstvo. Určite sa pomýlite, ak si budete myslieť, že ho ovládate." John Steinbeck

Bez ohľadu na to, či má človek túlavé topánky alebo cestuje sporadicky, najmä v lete, na spoznávanie nových miest a kultúr v rámci dovoleniek má vraj vplyv aj postavenie Mesiaca. Sú totiž obdobia, kedy je viac a obdobia, kedy menej vhodné vyraziť na cesty.

Spln je zo všetkých fáz Mesiaca najviac agresívny a svojou intenzitou môže na človeka pôsobiť až hypnoticky. Niektorí ľudia zvyknú mať v čase splnu problém so spánkom, bývajú nervóznejší, menej sa im darí, reagujú podráždene a vyvolávajú hádky. Práve v období splnu lunárne kalendáre neodporúčajú cestovať. Aj podľa štatistík je vtedy na cestách rušno, stane sa viac nehôd a to všetko ako výsledok zlej sústredenosti vodičov, bolesti hlavy a akéhosi vnútorného nepokoja. Navyše, spln zhoršuje všetko to, čo nám robieva problémy inokedy.

Najideálnejšie je cestovanie mimo splnu. Keď Mesiac pribúda, vtedy je človek zvedavejší, viac túži po zábave, ale má tiež lepšie komunikačné schopnosti. Keď Mesiac ubúda, sme trpezlivejší, nerobí nám napríklad problém čakať na spoj, ktorý mešká.

Sú znamenia, ktorým cestovanie "svedčí" viac ako ostatným. Najviac vhodné je pre Strelcov, Levov, Vodnárov a Blížencov. Sú to znamenia so zmyslom pre dobrodružstvo, ich dovolenky zvyknú byť zábavné a kreatívne. Radi spoznávajú nových ľudí, neodmietnu pozvanie na večierok alebo sa nechajú prehovoriť na adrenalínový zážitok. Zároveň však dokážu bezhlavo míňať peniaze! 🙂

Zdroj: KAMzaKRASOU.sk; milujemcestovanie.sk

Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.