Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Malý školák radí veľkým mužom, ako dobiť ženské srdce!

Slovenská hudobná legenda Elán v jednej zo svojich pesničiek spieva: Prvá láska, to je pokus o dokonalosť…

Veríte na pravú lásku?

Získať ju a presvedčiť niekoho, že to s ním myslíte vážne, že nemáte v pláne zlomiť mu srdce, patrí medzi jednu z tých ťažších životných úloh. A nie vždy je šanca na reparát. Pravda, stačí sa prejsť po kníhkupectve a v oddelení o milostných vzťahoch určite nájdeme knihu, ktorá sa nám bude snažiť poradiť, ako na ženu, ako na muža, čo ne/robiť, aby sme si do života privolali lásku. Ale, povedzme si úprimne, nie je lepšie zažiť ako čítať?

Muži sú z Marsu, ženy sú z Venuše

A to znamená, že jedno aj druhé pohlavie má iné očakávania. Kým o ženách sa hovorí, že ich zlí muži priťahujú, ale trápia, tí dobrí zase nudia, mužom je vyčítané, že sú povrchní a viac ako ženská duša ich zaujíma napríklad ženský dekolt. Ako to už býva, pravda je niekde uprostred, ale čomu môžeme veriť na 100%, to je detská úprimnosť! Aj vo veciach lásky. Svojho času koloval na internetových stránkach obrázok, na ktorom malý chlapček vyznáva lásku malému dievčatku. To dievčatko sa ho opýtalo, či ho ľúbi tak, ako sa ľúbia dospelí. A on jej odpovedal: Nie, ja Ťa ľúbim naozaj.

Detská láska

Spomínate si ešte na meno vašej prvej lásky? A čo všetko ste museli urobiť, aby bola vaša? 🙂 Možno ste postupovali presne ako jeden slovenský školáčik, ktorý si na papier v bodoch napísal, čo všetko musí absolvovať, aby ho ONA chcela! 🙂 Hoci pôvodne plánoval 12 veľkých vecí, vypísal ich len 10. A nás v Jemných absolútne dostalo predsavzatie číslo 7!!!

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.