Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Akú farbu vyžarujete?

Vypočítajte si z dátumu narodenia vašu karmu!

Aura je považovaná za farebné vyžarovanie našej osobnosti. Odzrkadľuje životnú energiu a odborníci, ktorí ju skúmajú, v nej dokážu uvidieť napríklad aj choroby.

Aura, vraj viditeľná voľným okom, má u každého človeka iné sfarbenie. Možno si ho vypočítať zrátaním číslic v dátume narodenia.

Príklad: Ak ste sa narodili 10.1.1985, zrátajte číslice 1+0+1+1+9+8+5. Dostanete číslo 25. Keďže potrebujete získať jednociferné číslo, spočítajte ešte cifry 2+5. Konečný výsledok sa rovná číslici 7.

Číslo 1 = Červená aura

Červená je farba ctižiadostivosti, vášne, ale vyjadruje tiež agresivitu a asertivitu. Červenú auru majú zábavní ľudia, extroverti, ktorí milujú spoločnosť a môžu sa sa popýšiť výbornými komunikačnými schopnosťami.

Číslo 2 = Oranžová aura

Aura oranžovej farby je typická pre ľudí, ktorí sú rodinne založení, nemajú sklony k budovaniu si pracovnej kariéry, napriek tomu, že im nechýba kreativita a fantázia. Za veľmi dôležité považujú emócie. Bývajú výborní priatelia, partneri aj rodičia.

Číslo 3 = Žltá aura

Žltú auru majú osoby, s neustálym úsmevom na tvári. Milujú humor, z času na čas sú však falošné, žiarlivé, s majetníckymi sklonmi.

Číslo 4 = Zelená aura

Ľudia so zeleným sfarbením aury by mali dbať na to, aby sa častejšie ako iní zdržiavali na čerstvom vzduchu. Keďže sú pasívni, zväčša im chýba pohyb. Zahalení sú tiež rúškom tajomstva.

Číslo 5 = Modrá aura

Modrá farba už vo všeobecnosti vyžaruje najmä chlad, na druhej strane, tí, ktorým dominuje v aure, sú veľmi citliví. Zároveň si však dokážu ustrážiť nezávislosť a slobodu. Milujú cestovanie a akékoľvek dobrodružstvo.

Číslo 6 = Indigová aura

Aura tohto človeka vyžaruje predovšetkým odvahu a túžbu neustále si plniť sny. Na druhej strane, z negatívnych vlastností je najvýraznejšia pomstychtivosť a žiarlivosť. Najväčšie obete vie človek s indigovou aurou priniesť pre lásku.

Číslo 7 = Fialová aura

Vyjadruje duchovno a spiritualitu, preto majú osoby s týmto sfarbením aury akýsi šiesty zmysel, sú zvedavé, inteligentné, zhovorčivé a rady filozofujú. Bazírujú na hľadaní pravdy a často sa zamýšľajú nad svojou existenciou.

Číslo 8 = Ružová aura

Ružová aura vypovedá o človeku, že je v blízkom okolí aj v spoločnosti obľúbený. Patrí k romantickým a nežným povahám, ktoré sa radi túlia. Ich jemnosť sa však mení vo chvíli, keď zatúžia po úspechu, po peniazoch alebo po kariére.

Číslo 9 – Biela aura

Biela aura je znakom veľkej dávky energie, vysokého IQ a dobrosrdečnosti. Tieto osoby bývajú spravodlivé, úprimné, avšak, niekedy im výrazne chýba empatia.

Zdroj: KAMzaKRASOU; Photo: careeraddict.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.