Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Enrique Iglesias sa zranil počas koncertu!

43-ročný spevák si porezal prsty, keď sa snažil chytiť dron s kamerou. Napriek krvácaniu však vystúpenie dokončil!

Zranil sa, ale koncert odspieval!

Španielsky spevák Enrique Iglesias si porezal prsty, keď sa počas sobotňajšieho koncertu v mexickej Tijuane snažil chytiť dron s kamerou. 43-ročného rodáka z Madridu ošetrili priamo na pódiu, následne s obviazanou rukou a zakrvaveným tričkom dokončil koncert, po ktorom sa letecky presunul do Los Angeles, kde navštívil špecializovaného lekára.

"Počas koncertov používame dron s kamerou, ktorý nakrúca publikum. Enrique niekedy dron chytí, aby zachytil dav zo svojho pohľadu. Niečo sa však pokazilo a Enrique sa zranil. Ošetrili ho na kraji pódia, aby zastavili krvácanie, pričom mu poradili, aby koncert ukončil. On sa však rozhodol hrať ďalej a pokračoval v koncerte približne polhodinu, pričom naďalej krvácal. Po koncerte ho rýchlo previezli na letisko, odkiaľ sa presunul do Los Angeles, aby ho ošetril špecialista," uviedol spevákov hovorca.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Enrique Miguel Iglesias Preysler pochádza z Madridu a jeho otcom je veľmi známy spevák Julio Iglesias. Svoj debut vydal v roku 1995 a počas doterajšej kariéry si pripísal na konto zatiaľ 193 rôznych ocenení vrátane 3-och Grammy a 22 Billboard Music Awards.

Zdroj: SITA, YouTube.com; Photo: YouTube.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.