Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Kapela Nocadeň pokrstila Pozemských astronautov!

Fanúšikovia kapely čakali na nový album 7 rokov.

Slovenská kapela Nocadeň pokrstila v sobotu večer svoj aktuálny album Pozemskí astronauti!

Novú štúdiovku uviedla do života havraním perím obľúbená speváčka Katka Knechtová. Skupina plánuje krst albumu zopakovať v Košiciach, v sobotu 30. mája.

"Je mi veľkou cťou a potešením, že môžem uviesť do života toto krásne hudobné dieťa a uvítať ho do hudobnej rodiny,“ povedala speváčka, ktorá je dlhoročnou fanúšičkou kapely.

"Toto nie sú len výborní muzikanti, ale sú to moji kamaráti a ja im fandím odkedy vznikli. Nesklamali ma ani raz a ani týmto albumom, takže ja im veľmi pekne ďakujem za to, že som sa mohla stať prvou krstnou mamou, pretože stále mali údajne samých krstných otcov,“ poznamenala Katka.

Podľa slov speváka Rasťa Kopinu už fanúšikovia Nocadeň miestami pochybovali, že album skutočne vyjde. Obľúbená košická formácia však nesklamala a po siedmich rokoch uzrelo svetlo sveta deväť nových skladieb.

"Ľudia možno už ani neverili, že ten album vyjde, aj my sme začali chvíľami pochybovať, či ho dokončíme alebo nie, a keď to už nikto nečakal, tak sme s ním prišli a prišli sme pomerne vo veľkej sile,“ poznamenal spevák Rasťo Kopina.

Kapela Nocadeň zverejnila aj nové video k piesni V nás, v ktorom si zahrala slovenská herečka Eva Sakálová.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: SITA, hudba.zoznam.sk, youtube; Photo: nocaden.wbs.cz

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.