Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Drsná manželka – prešla manžela autom, pretože nešiel voliť!

31-ročnú Holly Nicole Solomon poslal súd do väzenia na tri a pol roka.

Nevolil, nahneval manželku!

Istú Američanku, ktorá v novembri 2012 prešla autom svojho manžela, pretože sa nezúčastnil na prezidentských voľbách, poslal súd vo štvrtok na tri a pol roka do väzenia. Svojou neúčasťou na voľbách, podľa slov odsúdenej, jej manžel prispel k znovuzvoleniu Baracka Obamu.

31-ročná Holly Nicole Solomon v apríli priznala svoju vinu a so žalobcami uzavrela dohodu o vine a treste. Sudca stanovil odsúdenej aj 4-ročnú podmienku. Dvojica sa podľa slov právnika už rozviedla.

"Je to tragický prípad. Obe rodiny, ktorých sa to týka, sú zničené," povedal pre agentúru Reuters Nolan.

K spomínanému incidentu došlo 10. novembra 2012 na jednom z parkovísk v meste Gilbert v štáte Arizona, kde sa manželia začali hádať. Holly začala partnerovi vyčítať neúčasť vo voľbách, ktoré sa konali štyri dni predtým, nakoľko bola presvedčená o tom, že znovuzvolenie Obamu by mohlo mať negatívny na ich rodinu.

Scéna ako z akčného filmu!

Následne nastúpila do svojho auta a začala ním Daniela naháňať po parkovisku. Ten sa najprv snažil ukryť za stĺp pouličného osvetlenia a potom vybehol z parkoviska do neďalekej ulice. Tam ho však Holly zrazila, pričom Daniel zostal zakliesnený pod autom. Muža so zlomenou panvou previezli vo vážnom stave do nemocnice a jeho manželku polícia obvinila z úmyselného ublíženia na zdraví. Žena neskôr tvrdila, že ho chcela iba zastrašiť a autom ho prešla iba nešťastnou náhodou po tom, ako jej noha skĺzla na plynový pedál.

Zdroj: SITA; Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.