Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Povedzte to kvetmi!

Vyber správnej kytice netreba podceniť. Veľmi dôležitá je príležitosť, pri akej ju chceme darovať.

Kvet je stále považovaný za jeden z najkrajších darov. Keď nepoteší, určite neurazí! A hoci je sortiment kvetov skutočne pestrý, vybrať si ten správny a potešiť ním adresáta, nemusí byť jednoduché rozhodnutie. Ale môže! 😉

Výročie svadby je ideálna príležitosť na zakúpenie kytice z kvetov, ktoré mala žena ako súčasť svadobnej výzdoby. Ona bude s najväčšou pravdepodobnosťou veľmi milo prekvapená, darcu zase poteší príjemný pohľad na to, akú radosť opäť oživenou spomienkou spôsobil.

Výber narodeninovej kytice by mal podliehať veku oslávenca. Čím je obdarovaná žena mladšia, tým farebnejšie (žlté, oranžové, ružové…) kvety jej možno podarovať. Naopak, kytica pre staršiu dámu by mala byť konzervatívnejšia a menej, čo sa farieb týka, pestrá.

Príjemným oživením prvého rande môže byť pozornosť v podobe čokolády, ale nemej vhodnou voľbou je kvet. Platí však, že v jednoduchosti je krása. Prísť na prvé spoločné stretnutie s veľkou kyticou rozkvitnutých ruží nie je dobrý nápad.

Ukončenie štúdia je zväčša záležitosť týkajúca sa mladých ľudí, z ktorých mnohí milujú extravaganciu a tú možno pretaviť aj do podarovaných kvetov. Keďže ide o významnú udalosť, nemala by kytica pôsobiť lacno, ale honosnejšie a elegantne. Také sú napríklad kytice viazane navysoko.

Smutné udalosti, akou je posledná rozlúčka, si vyžadujú dar z úcty. Takým darom môže byť kytica kvetov v ich párnom počte (vo všetkých ostatných prípadoch je ich počet nepárny), ladená do tmavších odtieňov farieb. Ak sa jedná o smrť mladého človeka, vítaná je biela farba.

Zdroj: KAMzaKRASOU.sk; Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.