Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Rozčešte sa bez problémov!

Vlasy sú korunou krásy a bojovať proti tomuto ľudovému tvrdeniu je zbytočné!

Keby ste mali dať vašim vlasom dva výstižné prívlastky, ktoré by to boli? Nepoddajné a nerozčesateľné?

A keby ste mali dvomi slovami vyjadriť, aké vlasy by ste chceli mať? Superkrásne a superdlhé? 😉

Ak ste z neustále vznikajúceho hniezda na vašej hlave nervózni, kúpte si kvalitný šampón!Zrejme vás veľmi neprekvapí, že zo širokého výberu, ktorý je v súčasnosti na trhu k dispozícii, si treba zvoliť "ten" na ľahšie rozčesávanie neposlušnej hrivy.

Šampón nestačí, vložte do nákupného košíka aj balzam! Šampón síce vlasy zbaví nečistôt a mastnoty, lepšie ich však vyživí práve kondicionér. A aby bol jeho efekt lepší, odporúča sa naniesť ho po celej dĺžke vlasov a niekoľkokrát ich opatrne prečesať.

Hĺbka je dôležitá. V tomto prípade platí – šampón ani kondicionér nestačia! Vlasy potrebujú pravidelnú kúru, ktorá vyživí nielen vlas po celej jeho dĺžke, ale aj vlasovú pokožku! Tá veľmi výrazne vplýva na to, aké kvalitné naše vlasy sú. Raz za týždeň maska alebo zábal na vlasy, takto si zabezpečíme hĺbkovú starostlivosť pokrývky na našej hlave.

Mokré vlasy a hrebeň – zlá kombinácia! Umyté vlasy by mali preschnúť, mokré sú totiž jemnejšie a lámavejšie. Vlhké alebo suché vlasy sa odporúča najprv opatrne prečesať prstami a oddeliť jednotlivé pramene. Až potom by mal na rad prísť hrebeň.

Aj česanie musí mať pravidlá! Začínať od korienkov nie je rozumné, vlasy sa do hrebeňa určite zamotajú. Rozčesávať by sa mali od končekov, pričom si ich treba pridŕžať rukou.

Zdroj: KAMzaKRASOU.sk; Photo: pixabay.com

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.