Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Neotravujte okolie svojimi selfie fotkami!

Nový účes, atmosféra z posedenia s priateľmi v kaviarni, chutná domáca večera. O čo všetko ste ochotní sa na sociálnej sieti podeliť vy?

Selfie foto = zrkadlo osobnosti

Zdieľanie fotiek na internete je fenomén 21. storočia, prostredníctvom ktorého ľudí upozorňujeme na to, v akej psychickej a fyzickej kondícii sa aktuálne nachádzame. Zároveň však od sveta očakávame "feedback", inak povedané, spätnú väzbu ako reakciu na naše správanie sa na sociálnych sieťach.

Selfie musí mať úroveň!

Odborníci z Yourtango.com upozorňujú, že existujú fotografie s obsahom, ktorého by sme mali internetovú komunitu radšej ušetriť:

SEXI PÓZOVANIE v podobe zmyselného pohľadu či sexy tela. Zverejňovanie dráždivých fotiek býva vnímané ako zúfalosť a nedostatok sebavedomia objektu na nich.

SELFIE Z TELOCVIČNE. Ak sa tento druh fotografií stane pravidelným príspevkom na "stene" vášho osobného profilu, prestanete na okolie, ktoré s vami sociálnu sieť zdieľa, pôsobiť motivujúco. Zábery z tréningu sa stanú otravné.

SELFIE Z WC. Jednak toaleta, jednak kúpeľňa sú miestami, ktoré sa tešia veľkej obľube, čo sa fotografovania týka. Autori fotiek však zabúdajú na jeden podstatný fakt – na vlastné súkromie.

SELFIE ZA VOLANTOM. V prípade, že zábery vznikajú počas jazdy, je bezpečnosť ostatných vodičov nezmyselne ohrozená na úkor fotografie s nulovou výpovednou hodnotou.

SELFIE Z NEMOCNICE. Čas strávený v nemocnici plynie pomaly a krátiť si ho fotením samého seba môže čakaciu dobu spríjemniť. Nie každý je však zvedavý na detailné zábery utŕžených zranení.

SELFIE "PRED" A "PO". Predtým, ako sa rozhodnete svetu demonštrovať kvalitu vášho sexuálneho života, dvakrát si to premyslite. Vás by také "obrázky" vašich priateľov naozaj zaujímali?

Zdroj: novinky.cz

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.