Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Rádio Jemné má vlastnú Miss!

Poslucháči Rádia Jemné si odhlasovali svoju vlastnú MISS. Vyhrala ju súťažiaca s najpríjemnejším hlasom.

Je krásna a má príJEMNÝ hlas – Paulína Pélyová (23):

Počas jubilejného 20. ročníka súťaže krásy MISS SLOVENSKO 2015 udelilo Rádio Jemné prvýkrát titul "Miss Príjemný Hlas". Víťazka Paulína Pélyová z Novej Bane, ktorú si prostredníctvom internetového hlasovania vybrali poslucháči rádia, získala súkromný koncert obľúbenej slovenskej skupiny HEX. Exkluzívnu cenu si prebrala z rúk obchodného riaditeľa spoločnosti Radio Services – Denisa Romana.

Obchodný riaditeľ spoločnosti Radio Services Denis Roman a Miss Príjemný hlas Paulína Pélyová

Víťazkou 20. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko sa stala súťažiaca so symbolickým číslom jeden – Lujza Straková z Banskej Bystrice. Počas večera jej udelili aj ďalšie tituly – Miss Sympatia a Miss Gosh. Miss Slovensko 2015 získala postup na Miss World 2015, honorovanú zmluvu od produkčného domu Forza, automobil a ďalšie hodnotné ceny.

Miss Slovensko 2015 Lujza Straková (23)

Dvadsaťročná študentka andragogiky priznala, že účasť v súťaži krásy jej vyšla až na tretí pokus. „Asi mi ten tretí bol súdený,“ uviedla nová Miss Slovensko bezprostredne po slávnostnom finále, na ktorom si prevzala hneď dva najcennejšie tituly – cenu divákov Miss Sympatia a hlavnú cenu, ktorú jej udelila porota. „Veľmi si to vážim a je to pre mňa nesmierna česť a skvelý zážitok, aj keď si to ešte asi musím trochu nechať uležať v hlave, kým mi dôjde, že sa mi to nesníva,“ povedala dojatá Banskobystričanka. Po niekoľkomesačných prípravách a veľkom finále je jej ľúto, že sa táto etapa jej života končí, no čakajú ju ďalšie výzvy. „Doma v Banskej Bystrici podnikám a pevne verím, že to s povinnosťami Miss Slovensko budem vedieť skĺbiť,“ uviedla víťazka, ktorá si popri štúdiu na vysokej škole stihla splniť aj sen o vlastnom kozmetickom salóne.

Výťažok z hlasovania o Miss Sympatia poputuje rovnako ako minulý rok na konto Detského kardiocentra na bratislavských Kramároch.

Titul prvej vicemiss patrí Bratislavčanke Barbore Bakošovej, ktorá súťažila s číslom "11" a druhou vicemiss Slovensko 2015 sa stala finalistka s číslom "2" Petra Denková z Uhorského.

20. ročník Miss Slovensko bol pritom prvým pre novú riaditeľku súťaže Karolínu Chomistekovú, ktorá na piatkovom finále zažiarila v elegantnej bielej róbe z dielne Michaela Kováčika. Neprehliadnuteľnou časťou jej šiat bol dlhý biely plášť, ktorý zdobili jedinečné detaily – mená všetkých devätnástich víťaziek Miss Slovensko. Dvadsiata miss sa Karolíne Chomistekovej slávnostne podpísala na originálny plášť bezprostredne po prenose.

Miss Slovensko 2015 bola výnimočná i dvoma novými korunkami, ktoré pre prvú a druhú vicemiss vytvorila šperkárka Linda Hudecová. Po novej korunke pre víťazku súťaže tak budú i ostatné od tohto ročníka putovné a každý rok budú mať nové majiteľky.

Zdroj: SITA, radiojemne; photo: radiojemne, joj.sk

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.