Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Počuli ste už o ušnej sviečke? Má liečivé účinky!

Vyskúšajte namiesto tradičnej vaty sviečku do ucha!

Liečba ušnými sviečkami nie je výmyslom modernej doby, jej liečivé účinky využívali už v starom Egypte. Bolesť ucha patrí k tým druhom bolestí, ktoré nás na niekoľko dní dokážu zbaviť pohody a potrápiť naše zdravie.

Ušná sviečka predstavuje príjemný relaxačný prostriedok, ktorý je založený na bylinnej báze. Má schopnosť prekrviť naše ucho a liečiť aj ďalšie nepríjemnosti s ním spojené, ako je:

  • tlak v ušiach
  • poruchy spánku
  • dlhodobé bolesti hlavy
  • migréna
  • stresové situácie
  • oslabený imunitný systém

Ako "to" funguje?

Dym z ušnej sviečky po jej zapálení pôsobí vo vnútri ucha. Keďže je dym nasýtený silicami, pomáha vyrovnávať tlak v ušných dutinách, stimuluje tvorbu ušného mazu a zmierňuje napätie v uchu.

Použitie sviečky je bezbolestné, vkladá sa nehoriacim koncom zvislo do ucha, pričom sa dbá na to, aby dym z neho neunikal. Po aplikácii sa sviečka vyberie a spolu s ňou aj zvyšok ušného mazu. Aby mala ušná sviečka želané účinky, treba ju aplikovať raz za sedem dní po dobu piatich týždňov.

Ušná sviečka je handmade výrobok z prírodnej tkaniny. Je vyrobená z medu, z včelieho vosku a z liečivých byliniek, akými sú levanduľa, harmanček, rozmarín, šalvia a škorica. Obsahuje aj éterické oleje.

Zdroj: kamzakrasou.sk 

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.