Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Robo Opatovský prespieval hit skupiny Depeche Mode!

Spevák prichádza so zaujímavým projektom OVERTIME, v rámci ktorého absolvuje aj koncertné turné!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Spevák Robo Opatovský predstavuje slovenskému publiku jedinečný projekt OVERTIME!

Hudobník upravil svetové hity do takej podoby, v akej ich nepoznáte a ako ste ich ešte nikdy nepočuli! V príjemnej bossa nova úprave si môžete vypočuť napríklad hit anglickej skupiny Depeche Mode „People Are People“.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V repertoári projektu OVERTIME sú aj známe skladby Roba Opatovského či svetové hity od interpretov zvučných mien – Lennyho Kravitza, Stinga, Georgea Michaela aj skupiny Metallica.

„Tento nápad vznikol veľmi spontánne. Veľmi ma baví interpretovať swingové štandardy, mám rád štýl bossa nova a salsa. S projektom OVERTIME by som chcel spropagovať kvalitnú hudbu cez známe popové hity. V originálnych, nových úpravách, v akých ich poslucháči nikdy nemohli počuť," plánuje Robo Opatovský.

Projekt OVERTIME predstaví najväčšie svetové hity v unikátnych a originálnych aranžmánoch. Páčiť sa budú najmä tým, ktorí si radi vypočujú swing, štýl bossa-nova, groove či salsu. „Na výbere skladieb sme sa museli všetci jednohlasne zhodnúť. Veľa skladieb výberom neprešlo len na základe toho, že sa jednému z členov nepáčila. Som rád, že v repertoári OVERTIME sú aj tri moje vlastné skladby…“ prezradil Robo Opatovský.

Unikátny projekt OVERTIME sa Robo Opatovský rozhodol podporiť aj koncertným turné, v rámci ktorého postupne navštívi až 11 slovenských miest. Na turné tiež predstaví singel "Jediná" v novej verzii. "Nápad naaranžovať túto skladbu som dostal v lete. Relaxoval som na terase, nohou som húpal kočík, kde ležala moja polročná dcéra Hanka a pospevoval jej "Jedinú" práve v rytme salsy. Z tej skladby ide pohoda, ľahkosť, slnko, dovolenka. Hneď na začiatku, ako zaznejú dychy v intre, sa každý začne usmievať…"

Informácie o turné nájdete na: https://www.facebook.com/robo.opatovsky.fanpage?fref=ts

Zdroj: propragandahouse

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.