Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Obávaný Pavol Habera opäť porotcom v SuperStar!

Do kresla porotcu zasadne aj česká speváčka Marta Jandová!

Dvaja "kati" speváckej súťaže sú už známi!

Tvorcovia novej sezóny speváckej šou SuperStar zverejnili mená prvých dvoch členov poroty. Sú nimi spevák Pavol Habera a jeho kolegyňa Marta Jandová.

Obaja porotcovia sa na svoje úlohy veľmi tešia. "So SuperStar to tu všetko pred niekoľkými rokmi začalo a ja som mal to šťastie, že som bol pri tom. Dali sme šancu mnohým spevákom a speváčkam. Niektorí ju využili, niektorí zahodili, ale pre mňa bolo vždy najdôležitejšie zistenie, že v každom ročníku sú ľudia, ktorí sú takí dobrí a talentovaní, že si zaslúžia dostať v živote príležitosť. Som rád, že aj tento rok znovu dáme niekomu šancu, že budem znova pri tom a budem dúfať, že ju poriadne využije. Teším sa na to," uviedol 52-ročný líder slovenskej kapely Team.

"Na SuperStar sa veľmi teším. Nielen preto, že je to dobrá súťaž, v ktorej každý, kto má talent, môže na seba upozorniť a tým si splniť nejaký sen, ale tiež preto, že som mala v roku 2009 v SuperStar svoju prvú porotcovskú skúsenosť a vrátim sa tak o šesť rokov naspäť. Budem mať zase 34 rokov, to je krása," vyjadrila sa k súťaži speváčka Marta Jandová, známa aj z hudobnej formácie Die Happy.

Mená ďalších porotcov by mali tvorcovia ohlásiť už čoskoro. "Palo aj Marta sú skúsení profesionáli, s ktorými je radosť spolupracovať. Som veľmi rád, že našu ponuku prijali. Už čoskoro oznámime aj ďalšie zloženie poroty," prezradil režisér a kreatívny producent projektu Pepe Majeský.

75 tisíc eur ako odmena pre najlepšieho speváka!

Súťaž sa začne na jeseň 2015. Na víťaza či víťazku čaká 75-tisíc eur alebo dva milióny českých korún. Ponuku moderovať šou prijal skúsený moderátor Martin "Pyco" Rausch.

Zdroj: SITA

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.